pyssel innan tävling <33

NUUUU ska jag snart gå ut i stallet och fixa allting. Jivaro ska ridas idag, men det blir ganska lugnt med tanke på att det är tävling imorgon! :) Förmodligen så kollar jag lite att han är lika fin som han var på sussieträningen och igår och sen ska han få skritta en tur i skogen! MYYYS! <33 
 
fortsätter väl på samma sätt med lite hagbilder :P
 
I övrigt så ska jag nog ta hand lite om min stackars utrustning! ;) Efter lerbadet igår så tog det en bra stund att få Jivaro ren och sen någotsånär torr, så efter det så la jag inte någon jätte lång stund på att få sadel och träns samt benskydd rena! ;) Sen ska jag oxå  försöka tvätta Jivaros transporttäcke och transportskydd så att det blir lite rent i alla fall! :)
 
 
Senare kommer Hannah hit och sen tror jag oxå att hon sover här eftersom hon följer med imorgon! :D 
 
Update senare! :D :D :D 
 
// Maria

hahah, bilder på sötnosen som rastar sig själv :P

Hejsan! '
 
Eftersom jag är sääämst på rubriker så får ni stå ut med när dom blir lite konstiga :P
Sry för den dåliga uppdateringen, det har varit mycket nu dom senaste dagarna eftersom det var träning för Sussie i Onsdags och igår var det som vanligt hoppträning!
Jag skrev ju, faktiskt, ett inlägg i Onsdags efter träningen och den gick som sagt väldigt bra! Jivaro kändes mjuk och fin + för galoppen! :]Vi jobbade över lite bommar i alla gångarterna! I början så var han lite nonchalant mot innerskänkeln och ville gärna "falla innåt", men det blev bättre efter ett tag!
Väldigt kul var det i alla fall, nästa träningen är på Onsdag om lite mindre än två veckor så nu ska vi träna på! :D :D
 
Ni får några hagbilder på prinsen <33
 
Igår var det hoppträning, i regnet! ;) Det var väldans nära att vi blev inomhus i ridhuset men till slut så blev det faktiskt så att vi var ute! Det var ganska klafsigt på banan men, tro det eller ej, så verkade faktiskt Jivaro gilla det underlaget.
Han kändes sååå fin och ställde verkligen upp för oss båda! Han kändes väldigt lätt i kroppen till skillnad från dom senaste träningarna då jag har tyckt att han har känns något tung. Lite svårt och förklara men hur som helst så var han super igår. Sen om det berodde på att han har kommit igång efter sommaren, underlaget eller Onsdagens Sussieträning är svårt och säga, kanske lite av varje! :P
 
 
 
 
 

HEEJ

Hejsan! Jag orkar inte skriva värsta långa inlägget nu, så jag skulle bara säga att träningen gick topppen! Skulle kunna skriva hur mycket som helst om hur det gick, vad jag behöver träna på, vilka slutsatser som drogs osv. osv. Meen, som tur är så kommer jag ju ihåg allting själv (tills imorgon då har jag glömt rubbet :O) 
Jivaro fick på sig lindor och liniment samt ett täcke så nu står han ute och mumsar på sin kvällsmat! <3
 
förreaten så klickade faktiskt mamma några bilder (!!) men jag har inte hunnit kolla igenom dom än, så dom kanske kommer upp imoorn eller så. Eller ja, det beror förresten på hur dom ser ut :P
 
Nu ska jag ta någonting att äta, huuur hungrig som helst! ;)
 
// Maria

Försenad BILDBOMB!



Om jag är üübeeer blek på några bilder så är det solen som min hud "reflekterar"....
 
// Hannah

träääning

Hejhej! Kom hem lite tidigare idag eftersom snälla mamma kom och hämtade så att jag (och Hannah såklart) slapp vänta på bussen! Skönt! Idag har varit en ganska chill dag i skolan, på eftermiddagen så hade vi skolfoto. Det sämsta skolfotot jag någonsin har varit med på. ever. ;)
 
 
Idag är det träning för Sussie vilket ska bli sååå KUL! Foton? Kanske... men det är lixom mamma som är med och hon och fotografering... ehh
 
Nej men jag uppdaterar sen efter träningen! :)
 
// Maria

Hemma från stallet

Heeej!
 
Nu är jag hemma från stallet och Stina var faktiskt ganska lugn idag efter gårdagens promenad.
Idag fick Stina nytt gips och bandage så nu ska hon nog klara sig några dagar till och på Lördag så är det meningen att hon ska få skor, och det innebär ju att jag får börja rida!
 
*Längtar*
 
 
Bildbomben kommer nog som ett tidsinsällt imorgon, bara så ni vet, så här får ni några Foton från ett annat tillfälle, hoppas det duger ;)


Fina fina Stina <3
 
Usch, jag känner att mina inlägg blir ortoligt tråkiga nu när jag inte rider, men det är i alla fall inlägg....
 
Ha det bra! :)
 
 
// Hannah
 
 

Smakprov på kommande bildbomb

För nu ska jag ner till stallet :)
 
 
// Hannah

21. 40

Är lite tom på ord just nu, så jag nöjer med att tacka för mig idag! Uppdaterar imorgon istället! :]
 
Haha, ser mumsigt ut, men vad har det med inlägget och göra? undrar ni. Ingenting, absolut ingenting! :P
 
// Maria
 

Jag har inte glömt...

..... Det bara det att inlägget kommer nog en liten stund efter nio, det vil säga efter Robinson ;)
 
// Hannah

19. 52

Sticker iväg och hämtar hö till hästarna nu! Jivaro var en riktig pärla, vi red ut och myste idag. Bara kopplade bort allt annat och njöt av att vara ute och rida i den underbara skogen medans gula löv yrde överallt! Jivaro var så himla go <3

// Maria

bara 4 dagar kvar till helg nurå ;)

Hej!
 
För ungefär en timme sen kom jag hem från veckans första skoldag, måndag. Ibland så är måndag den jobbigase dagen och ibland kan jag känna att; nu börjar en ny vecka med nya möjligheter, Jag tror nog att det här måndagen är något mellanting det känns både skönt och jobbigt ;)
(fotona är tagna idag för er som undrar....)
Och vädret kan man ju inte klaga på även om det var fruktansvärt kallt imorse! 
 
Och Sist men inte minst så har vi denhär godingen som gör det fantastiskt att komma hem varje dag, Fråganär vad som skulle hända utan honom, det är nog en fråga jag helst inte vill ha svar på...
 
Om en liten stund sticker jag ner till stallet och ut på en promenad med Stina, hah, det kan nog vara nyttigt för oss båda...usch i bland får jag nästan dåligt samvete för att jag tränar så lite och äter så mycket skit, det skulle nog behövas bli lite ändring på det tror jag allt.
 
Fler inläggkommer senare så, Stay Tuned!
 
// Hannah
 
// 
 
 
 
 
 

tröja till tävling

En sak som jag har funderat ganska länge på att köpa är en tröja att tävla i! :D Dom senaste tävlingarn har jag haft tröja med vitt i kragen, och jag tycker det är sååå mycket skönare än kavaj! :P
Får se lite hur jag gör, men jag har faktsikt för EN gångs skull lite pengar eftersom jag nu har fått min första lön! *stolt tjej* haha
 
 
 
AMBRA PULLOVER DAM FIOR DA LISO
 
Det känns inte sådär jäättte viktigt hur den ser ut med tanke på att den i vilket fall ska sitta under västen, men eftersom jag förmodligen bara ska använda den till tävling så skulle det ju kännas värt att lägga pengar på! :P
 
// Maria

16:18, måndag...

Heej!
Efter en lång och skön helg så är nu skolan igång på riktigt, dvs. med alla vanliga lektioner. Känns ändå helt okej, jag känner mig alltid så ordentlig i början av skolåret, sen brukar ju det försvinna efter någon vecka eller så och allting återgår till det normala! ;)
 
Solen skiner för fullt och det är faktiskt riktigt mysigt väder om man bortser från kylan! Perfekt väder att rida ut i och ja eftersom det är vad som står på schemat så kommer nog det här bli toppen! :) 
 
Sötisarna i vintras. KUL att jag typ bara har vinterbilder! :P
 
Nu ska jag ta någonting och äta och sen gå ut i stallet. Det här blev ju ett typiskt sånt här "precis kommit hem från skolan" inlägg. Hehhe, det kommer nog att bli en hel del sånna här inlägg nu när skoooolan är igång! :P 
Kameran följer med ut, så förhoppningsvis kommer det upp lite bilder here ikvääll! :D 
 
// Maria

Kategorier

Har ni lagt märke till att det nu mera finns lite mer kategorier? :)
Tillexempel "Fotoinlägg", "Dagens Ridpass" och "Utrustning", klicka på kategorierna om ni vill läsa om nåt specifikt, därimot så har det inte blivit så mycket inlägg i varje kategori än, men det är sånt som kommer med tilden :)
 
 
// Hannah&Maria

SOOOL <33

Godmorgon! Det blir det lite snabbt inlägg såhär på morgonen! :) Hästarna har precis fått komma ut, dom verkade glada och sprang runt och fjantade sig en stund i hagen innan dom började beta, i SOLEN!! :D :D
Jag ska ta en dusch och sen ska jag väl typ göra iordning mig för skolan! ;) heheh, jag vet egentligen inte riktigt vad jag ska skriva såhär på morgonen, så det här var väl typ ett helt onödigt inlägg, men jajah! ;)
 
Förresten så kommer nog beställningen från Hööks  idag (  :D :D ) så då kan vi äntligen börja inreda sadelkammaren! :) Jag är typ hyperglad över det, ikväll ska vi dock åka och hämta hö, och sen ska ju hästarna ridas  och stallet ska såklart göras, så jag får se lite hur mykcet jag hinner med och fixa idag!
 
Förresten, veckans planering: (Jivaro då :P)
M: Ut i skogen  
T: Rida lite dressyr och känna hur han är fööör...
O: Träning för SUSSIE!! :D
T: Hoppträning
F: Kolla igenom så att Sussiegrejerna fungerar även hemma! :)
L: Tävling i Insjön
S: powerwalk i skogen
 
Så det känns som jag vet ungefär vad jag ska syssla med den här veckan! Han vilar inte någonting, men på söndagen så är jag ute och går med honom (myyys) vilket jag tror är bättre för honom än att vila! 
Nu ska jag bara fundera när/hur/var jag ska rida Bellis så att det inte krockar med Jivaros schema eller skolan! :P

Vecka 35

Godmorgon alla sköna!
 
Jag kunde inte blogga nåt mer igår eftersom vårat internet slutade fungera helt plötsligt, men nu är det igång igen och jag kan även gissa på att det är en del nya ansikten med idag med tanke på att statistiken gick tvärare uppåt igår än eiffeltornet,haha ;)
 
Okej... inte riktigt, men det var inte så långt ifrån ;)
 

För en stund sen släppte jag ut hästarna och det var inte sommarvärme idag heller, idag var det 6 grader (!!) när jag tittade på termometern, så trots morgonsolen så täckades hästarna som om det vore riktigt busväder. Stina stod och skakade (hon har öppet fönster) så hon fick lite extra hö i sin "racingbana"(box) och ett varmt gosigt fleecetäcke.
 
Uch det står väl inte på innan Stina har fått björnpäls och det är lika vitt ute som på den här bilden, men inte riktigt än får vi hoppas, det är ju trots allt bara augusti.
 
Nu kära vänner ska jag ta nåt och käka och så får vi se om jag hinner fixa nåt tidsinställt, men aa, vi får se hur det blir med det senare.... ;)
 
Puss och Kram! :)
 
// Hannah
 

söndagkväll<3

Myser ner mig i soffan och avslutar helgen med att kolla på film, myys! Först ska jag dock ut i stallet och ge gullungarna deras betfor! <3
 
gosig bild 
 
Imorgon börjar skolan "på riktigt", börjar vid kl 9.00 och slutar vid 15.00, som TUR är så är det ganska chill lektioner. Börjar med syslöjd, men förmdodligen blir det en massa sånt där betygsnack som får en att bli jätte nervös! ;)
 
Update imorrn? yesyes
 
// Maria
 
 

DAGENS RIDPASS BELLIS

Idag bestämde jag mig för att rida ut med Belllis. Hon har varit lite seg dom senaste dagarna, eller snarare varit lite dåligt igång med bakbenen så det kändes som att det skulle vara bra och kul för henne att få komma ut och busa llite i skogen. Men sen när vi hade kommit upp en bit i skogen så såg jag några rådjur på vägen, Bellis hann aldrig se dom för jag vände ganska snabbt och red på banan istället! ;) 
 
Fokuset idag låg på att hon verkligen skulle jobba med bakbenen. Det gick bra och hon kändes fin! Dock ville hon överböja sig lite lätt i höger varv, så där fick jag vara med så att jag inte omedvetet lät henne göra det! I vänster varv så var det tvärtom, för där ville hon ha stöd på ytter och hon försökte undvika att ställa sig runt innerskänkel.
 
 
// Maria

Älska mitt förra inlägg <3

Random rubrik? haha ja det kan man säga ;)
 
Regnet öser ner ute och jag är ganska glad att hästarna kom in innan det, Stina var ovänligt lugn idag när jag mockade förresten, men om man tänker på att det såg ut som det hade varit en rallybana i spånet så kan man ju förså varför.... ;)
Lånad bild av bästa Fanny, Stinas förra medryttare :)
 
Nu ska jag se på Solsidan! Hörs imorgon bitti för då har vi sovmorgon! :)
 
// Hannah
 

(ka) Boom Bellis

 
// Maria

Gott humör vare här

Hahhaha, jag tror aldrig jag har skrattat så mycket förut! :D :D Hannah har i alla fall åkt hem nu (för att ta hand om stinoo) och jag ska sticka ut i stallet och fixa åt mina mysisar. Vanlig vardag, men om jag inte hade älskat att ha häst så skulle jag aldrig ha det! :P Jivaro ska ridas på banan idag, dressyr! Det är ganska blött i gräset nu med tanke på att det har regnat så jag får se om jag ska ta det ganska lugnt! Bellis blir antingen i skogen eller på banan, jag har faktiskt inte bestämt mig än :O
 
älskade ponny <3
 
Bildbomb från gårdagens ridpass med Bellis ligger på tidsinställt, man får ju passa på när man har fotograf och allt! ;)
 
// Maria
 

MITT LIV

Man läser inlägg här och var om att alla mår så sjukt bra! Vet ni vad? Jag är 15 och går och lägger mig vid halv 10 efter att ha åkt direkt hem efter skolan och skött om min SJUKA ponny, som efter ett år av vila nu har skadat sig, IGEN. Morgonen därefter ringer klockan vid 05.15 eftersom jag måste vara nere i stallet vid kl 05.30 för att ta hand om ponnyn och släppa ut resten utav hästarna. Allting rullar på så HIMLA bra med Stina, hon är på så gott humör att hon rastar sig själv i boxen! :D 
 
Mitt sommarlov gick åt till att jobba, den ända kompisen jag träffade var Maria som lämnade mig forever alone dom 3 första veckorna av sommarlovet, men det gick bra, jag låg ju ändå sängliggandes med 39 graders feber. Pengarna jag tjänade läggs på finnmedel som ändå inte funkar, det ända som händer är att jag blir blek, men det gör ju ingen skillnad eftersom jag ändå har varit i Sverige hela sommaren och min hy skiftar i vitt. Meeen min vita hy lyses upp av alla finnar (som inte alls har försvunnit vilket dom ska göra enligt finnmedlet) så det är helt lugnt. 
 
På Onsdag har vi skolfoto och tror ni inte att jag har fått världens största finne mitt i fejjan? Jag kommer minnas det fotot i hela mitt liv!
 
Yeah, jag ÄLSKAR mitt liv just nu, har aldrig varit bättre! :D :D
 
(( Hela inlägget har skrivits med mycket skratt och ironi, men jag vill även poängtera att livet är inte perfekt, även i fall många bloggar skriver som att det är det bästa som finns, trots att deras liv ligger på botten för tilfället, Jag ÄLSKAR mitt liv trots att jag inte lever i en rosa bubbla med glitter där allting går perfekt,  och jag menar det!))
 
// Hannah

Right now:

Sitter vi och klipper och klistrar, det är det perfekt att göra när det är sånt här tråkväder ute. Fun Life, we know..;)
 
 
Om en stund lutar det åt att jag (Hannah) Åker hem och fixar åt min stackare till polle ;)
Och imorgon är det dessutom skola, Bläääääää det hade vi kunnat klara oss utan, och ha ett helårslov när man jobbar och tjänar en "förmögenhet", det hade varit hyfsat nice ;)
 
nu ska vi fortsätta, pöösss!
 
// Hannah&Maria

bommor&blad är inte lika gott som choklad

poetiskt, we know :P
 
 
mmmmmmmm mycket godare ;)
 
// Hannah&Maria

Utrustning man inte skulle tacka nej till..... ;)

Soft Up Pro Black/Vanilla
 
Soft up stigbyglar- 2290:- Är priset som kommer att dras från kortet om man köper dom här... värt det för två plastbitar?- nej
 
Kingsland ridbyxor vet inte var dom finns men skulle förmodligen kosta runt 1500-2000.... haha men snygga var dom! ;)
 
Lami-cell schabrak och lindor - ca 645:- får du pröjsa för ett set på Cheval ridsport, men kul och matcha! ;P
HG träns, bara sisådär 2500 :-, helt värt ;P
 
 
John Whitakers batteridrivna massageskydd - ca 750:- , U say whuuuut!?  
 
// Hannah&Maria
 
 

Det vet man egentligen inte men när dom vet så vet man, vet du!

Vi höller just nu på och köra scooones, vilket går sådär jättebra! ;) Mästarna på att baka, Hannah&Maria. Menmen, brandvarnaren har inte börjat tjuta än, så det här är faktiskt en utav våra bästa gånger! ;) 
 
 
// Hannah&Maria

godmorgon

godmorgon!:-) jag har precis vaknat, det regnar jäätte mycket ute vilket är ganska mysigt sålänge man sjäv är inne! hästarna ska få komma ut om en liten stund, men eftersom det är värsta akyfallet nu så får det vänta lite! hannah sover förresten, KUL ! ;-)
 
 
 
// Maria 

nuu

Hejhej! Vi sitter just nu och kollar på lite film med chips och så. myys. Ridpasset med Bellis gick bra i alla fall! Hannah envisades med att vi skulle linda benen på Bellis, därav dom eldröda benen! ;)
 
 
Nej, nu ska jag avsluta det här totalt onödiga inlägget och fortsätta kolla på filmen! :)
 

trök men ändå mys

Yeah, är i full gång och städar mitt rum och det bröjar nästan se beboeligt ut! ;P 
Snart blir det en sväng ut i stallet och rida Jivaro.
Sen kommer förmodligen Hannah som ska sova här idag. Förhoppningsvis blir det några fina bilder under ridpasset med Bellis! :) 
 
 
Nu ska jag fortsätta städa! yippie!! :D :D
 

13:52

Hejsan! 
 
Idag har det både varit lugnt och stressigt, det började med att jag tog ut hästarna och Stina fick vara inne som vanligt, stackarn det syns hur upprörd hon bli av att stå inne själv när hon inte har fått röra på sig ordentligt på flera dagar.. :(
 
Jag gick hem var hemma och chilla ett tag (sorry skulle gjort ett inlägg då..) och titta på film en stund, snart nog efter det började det åska. sprang och tog in hästarna och nu ska jag ta ut dom, hah, vilket liv jag har ;)
 
Cool bild, eller hur?? :)
 
Nu sticker jag ner till stallet och lgipsar om hoven medans dom anrdra är inne så får dom väl gå ut i hagen sen :)
 
Hörs! 
 
// Hannah 
 

BFF Stina&Jivaro

 
// Maria

12.32

Stänger ner all elektronik en stund nu eftersom det tydligen verkar vara åska påväg. Huh, jag som är ensam hemma oxå, jag kasnke går ner och myser en stund med mina underbaringar.
 
haha, puss&kram. Jivaro ser ut som en liten skogsmulle! <3
 
 
// Maria

dagens planer :)

Hej&Godmorgon! :)
 
Idag har jag en passa "hemma-planer". Båda hästarna ska såklart ridas och stallet ska fixas. Utöver det så har jag tänkt att städa mitt rum (heehhe, det känns som att det skulle behövas... ) och måla facken i sadelkammaren.
 
Tråkigt nog kom inte beställningen ifrån Hööks igår, så nu får vi vänta tills helgen är över innan det förhoppningsvis kommer! ;) Det är nog ungefär det jag kommer att hinna med idag, om ens det. Jag är ju segheten själv så jag får väl helt enkelt se! ;)
 
Gullungen får stå för det här inläggets bild! <3
 
Ha en riktigt bra lördag! Uppdateringen ska förhoppnigsvis fungera lite bättre nu i helgen än vad den har gjort dom senaste dagarna! :) <3
 

SOMMAR <3

Hej! :)
 
Allting är fixat och klart i stallet och nu ska jag bara njuta en studn av att det är helg! <3
 
Jag har tänkt att rida åtminstone Bellis idag, förmodligen blir det en check på banan och se hur hon känns.
Jivaro ska förmodligen också ridas, men jag får se lite om det kommer en sak ivägen, men isåfall blir det en tur i skogen. Fokuset kommer isåfall läggas på att han ska ta ett jämnt stöd i båda tyglarna och hitta en låg avslappnad form, sen får han gärna länga ut shettisstegen lite grann! ;)
 
Underbart väder förresten, lagom varmt och skönt! Om det är såhär fint imorgon oxå så ska jag försöka schamponera Jivaro, det skulle han verkligen behöva! ;)
 

En massa babbel om igåår ;)

Hej!  Nu är det äntligen heelg! Skolan idag, nej jag ska inte ens säga någonting! ;)
 
Heheh, lovade ju ett inlägg igår men så blev det ju inte riktigt! ;) Igår så var det typ världens chillaste dag, eller i alla fall för mig. Jag hade två lektioner innan det var utvecklingssamtal. Efter det så följde jag med mamma upp till Mora för att fixa pass. Alltinng gick bra (även om jag ser sämst ut på bilden ;)) Efter det så åt vi lite lunch (10000 x godare än skolmaten) och sen åkte mamma och jobbade några timmar medans jag gick runt och kollade i lite affärer helt forever alone! 
 
 
Sen åkte vi i alla fall hem eftersom jag hade hoppträning som började vid 18. Et blev lite stressigt innan vi kom iväg men det funkade, riktigt så dålgt om tiden kommer det inte vara när jag kommer direkt från skolan eftersom jag kommer ungefär en timme tidigare! Hoppträningen gick i alla fall bra, underlaget var väl däremot lite... lerigt.. 
 
När vi väl kom hem så såg både jag och Jivaro ut som levande lerklumpar. Därför tog det en bra stund i stallet att göra rent både han och all utrustning! ;) Lera överallt, promise! :)
 
 
 
 

brb

Hej!! :D Dålig uppdatering idag eller vad? ;) Just nu kom jag precis, precis in från stallet och nu ska jag ta någonting och äta! :) Bloggar förmodligen om en liten stund! :)
 
sne bild jaja ;) :P
 
// Maria

Det långa inlägget, eller??

Hej!
 
Nu ska jag försöka dra lite omdom senaste dagarna om stina lite kortfattat, öhm, ja.
Det började i måndags när hon trampade in skon i mitten av hennes "fotsula" eller vad man ska säga (har ni inte läst det inlägget kan ni göra det HÄR)
Så då kom min hovslagare och lindade om och sen Stina fick stå inne i tisdags. På kvällen lindade vi om och så tänkte vi att vi låter det gå en dag till. 
 
 
Ungefär såhär såg det ut när vi hade lindat om stinas hov - haha gölligt va? ;)
 
På onsdagen så tycke hovslagaren fortfarande att Stina var dålig och var halt, svullen och hade mycket puls i benet så hon ringde en veterinär och frågade lite korta frågor, det hela slutade med att jag tog en temp på stina och hon hade lite feber så då tyckte både hovslagar och veterinärenatt vi skulle ringa till ATG idag och dom sa att vi fick komma in till 14.30
Väl där möttes jag av Christine som var där med sin häst ( Leksandsryttarna.blogg.se) och det var kul att det var nån där som man kände och kunde prata med eftersom det var min bror som fick ställa upp och köra mig.
 
 
ungefär sådär var läget på stinas "sår" och sen kan ni ju tänka att det var 2 cm djupt också.... (bild från google)
 
I alla fall så hade stina en infektion i såret så Veterinären på ATG skar upp det så att varet komm ut och sen tror jag hon fick nått bakteriedödande i såret innan dom gipsade och lade om "bandage".
 
Och så ska det vara i ca 8 dagar och då ska jag byta gips och bandage två ggr och Stina kommer att ha boxvila under tiden då gipset förstörs om man går ut med det.
 
så så ligger det till för våran del och om två veckor bör vi vara igång igen!
Nu ska jag se på lite robinson och ta nått att äta för jag är verkligen såhääääär trött! Glöm inte att hålla tummarna för mig och Stina nu,  för vi vill inte ha nån mer otur!
 
// Hannah
 
 

Ikväll kommer ett långt inlägg....

 
.... För nu sk jag till ATG med Stina, blääää det gillas inte:(

:S

Jag sitter just nu och kollar igenom en massa skriftliga omdömen eftersom jag har utvecklingssamtal imorrn! Heheh, vad ska jag säga jag blir bara mer förvirrad och mer stressad över 9:an ju mer jag läser... ;) Uuh, andas! Hahah.. Känns som att det kommer att bli ett fullspäckat år nu, hmm när är nästa lov? :D
 
sry sne bild! ;) Ingen hästbild=framsteg? ;)
 

<3<3<3

 

känns skumt att jag inte har hoppträning idag...

Hejsvejs! :D 
 
Jag kom hem från skolan för ett bra tag sen och jag har nu hunit att äta och sätta igågn en maskin med hästtäcken! Som sagt så har jag tänkt att för en gång skull ha lite bra ordning i sadelkammaren! ;) Eftersom tvättmaskinen bara rymmer några täcken så kommer det ta en evighet innan alla täcken är rena.... ;)
Jag har faktiskt funderat på att sälja lite täcken för en billig peng, det känns onödigt att slänga dom eftersom dom alla är i bruksskick. Jag kanske  får ett ryck senare i eftermiddag och fotar och lägger ut på HästNet! :D
I alla fall så ska flera täcken bort, jag fick med en hel hög av täcken när vi köpte Bellis så nu har jag onödigt många!
 
 
kanske inte hör till saken menmen
 
Idag ska båda hästarna få sig ett ridpass! Först ska jag dock fixa i stallet och kanske måla facken! Kameran följer med, så i vilket fall så får ni lite bilder i kväll!
 
 
 

Home from School

Hejsan! :D
 
Dagens sista timme var ingen timme som bara flög iväg, utan tvärt om så var den ganska seg, men nu är jag hemma och ska precis sätta i mig lite mat innan jag tar in hästarna för idag ska stina få nya skol och sulor fram.
Hehe, så vi måste nog beställa boots eller vad tror ni?? ;)
 
 
Och sen kan jag ju säga på en gång att bilderna på Stinas hov försvann från minneskortet, så ja, ni får en bild på en regnbåge från igår i stället, viss är den fin? :D
 
Nu ska jag skynda på mig lite, måste ner till min prinsessaa <333
 
update kommer, så håll ukik!
 
// Hannah
 

En halvtimme kvar innan vi slutar

Hejsan! 
 
 Sitter på vår sista lektion och är tillfälligt klar med uppgiften vi har, men inom en snar framtid kommer jag väl få n till uppgift....suck
 
HöörS! Bilder på Stina kommer;)
 
//Hannah

Sadelkammaren

Love<333 Facken ska målas i mörkt grått och sen ska det stå ett bord med två stolar och sen "soffa" vid fönstret. Så fort hööksbestälningen kommner så ska det skruvas upp sadelhängare, tränshängare mm. Sen är det bara börja sortera in grejer. Men för att hålla ordning där redan från dag 1 så kommer allting som ska in där vara rent! :O
 
Dvs. att alla hästarnas, schabrak, täcken, lindor, paddar mvmm, ska tvättas. Alla lädergrejor ska smörjas. Dessutom ska självklart alla borstar och sånt få sig en ordentlig omgång. Det kommer att ta en bra stund innan allt blir klart, men sen när allting väl är på plats så kommer det att kännas så skönt! 
 
, har ingen bild på den andra del just nu, men det ser ungefär likadant ut åt andra hållet bara att det är ett fönster på mitten av kortsidan! ;)
 

// Maria

Något jag behöver:

 
Boots, gärna med fårskinn eller teddy för min lilla prinsessa <3 ;)
 
// Hannah

Tidsinställt

Hejsan! Just nu sitter vi och har det SJUKT kul i skolan. Vi längtar absolut inte tills vi får sätta oss på bussen hem, varför skulle vi? Antar att ni är väldigt avundsjuka på oss som får sitta här hela dagen, och ja vi har det verkligen jääte kul! Promise... 
 
gammal bild ;)
 
Hannah&Maria

älsklingen

Hehhhe, igår så satte jag mig en stund hos Jivaro, medans han mumsade hö... ja vad ska man säga??
 
 
 
// Maria

08.11

godmorgon Min klocka ringde aldrig imorse (inte vad jag kan komma ihåg iaf) så jag försov mig... ;) hahah, illa illa, bara tredje dagen i skolan. :/ I vilket fall så sitter jag just nu och väntar in nästa buss, bor man här så går bussarna med typ en timmes mellanrum, tragiskt. ;)
 
Hästarna fick komma ut under stress så jag hann inte gosa med dom något, men dom såg ut och må bra. Dom fick ju fossingarna fixade igår så nu har dom nya skor och allt! :)
 
 
 
Nej, nu tror jag snart att jag ska börja dra mig ner emot bussen! Fast dom har gjort om alla busstider så nu har jag ingen aning om när dessa bussar går... 
 
 
 

Kväller

 
Tjeee! :P
 
Nu ligger jag i sängen och ska precis släcka eftersom klockan står på 05.30 (!) imorgon så jag lär behöva lite sömn innan jag går upp om en stund igen...;)
 
Info om kvällen kommer imorn!  :)
 
Arkivbild eftersom jag bloggar från paddan och det inte finns några bilder här ;)
 
//Hannah
 

Jivaros största kärlek här i livet

.
..
.
.
.
.
 
.
.
 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 
jah
.

tjo

Hej hopp galopp eller nått! wow, jag skulle kunna bli poet... ;)
 
Jivaro var super idag, pigg och glad men inte stark! :D Vi galopperade en hel del, och mina benmuskler fick jobba ordentligt eftersom jag hade kortat stiglädren 2 hål.
Han hade en härlig galopp som kändes luftig och fin, dock fick han för sig att han skulle hoppa över alla vattenpölar han såg, vilket var ganska många med tanke på att det kom en ganska ordentlig regnskur innan vi red iväg. Knasponny jag har, att trava igenom vattnet var dock en heelt annan sak, för det gjorde han så snällt så! 
 
 
I början av ridturen så mötte vi tre rådjur, jag såg dom inte riktigt trots att dom var ca 10 m ifrån vägen (!!). Jivaro stannade och iakktog dom i några sekunder, sen ruskade han på huvudet och gick vidare. Hahah, tur att det inte var Bellis jag satt på, hon hade nog inte hanterat det på samma sätt... ;)
 
Sen när vi kom upp i skogen så mötte vi en grävling, som satt framför oss på stigen. Även då var det jag som blev mer rädd än pållen, han är ju bara för go<33
 
 
 
 

Tittar på Robinson i väntan

Gammal bild på Stino
 
// Hannah
 
 

Nu ska jag ta tag i det här igen, fast på riktigt den här gången

Ja, överkriften ger kanske en liten hint om att jag har bestämt mig för att ta tagi bloggningen på riktigt igen, tittade igenom lite gamla inlägg och jag måste faktiskt säga attt jag har tappat lite hur man lägger upp och formulerar ett bra inlägg, men med mycket träning ska nog det bli bra ska ni se ;)
 
Sjukligt vad annorlunda Stina såg ut hösten  -11
 
Idag efter skolan skyndade jag ner i stallet för där stod nämligen en kiropraktor/akupunktör/massör och väntade på att få komma igång och köra igenom Stina.
Stina stog verkligen och njöt och kiroprakorn sa även att Stina hade blivit mycket bättre sen sist och hade satt väldigt fina muskler- haha biffStina eller?? ;)
 
Just nu sitter jag och inväntar ett samtal från min hovslare som skulle komma och kolla på Stinos tass, jag hoppas vekligen att det fixar sig snabbt för jag orkar inte med att hon är sjuk, för nu vill jag bara komma in i vardan :)
 
Det kommer nog ett inlägg lite senare så håll utkik! :D
 
// Hannah
 
 
 
 

Update

Vädret är helt underbart! <3 Kvällen blir riktigt chill, vi ska kanske ta och grilla lite kött och baka! Sitta ute och äta och njutav av solen som skiner! Först ska jag dock ut och rida Jivaro! Och ja, jag sa ju att jag skulle vara snabb idag och försöka vara lite effektiv, men som ni märker har jag ännu inte ens tagit in hästarna! ;) Jag passar på att fota sadelkammaren oxå, nu är facken klara så nu börjar det likna en sadelkammare lite mer! :D :D
 
random bild som inte hör till inlägget
 
// Maria

mysigt

Åh, visst läntar man lite grann till vintern ändå? 
 
Hahah, vääärldens gulligaste ponnyer med vääärldens tjockaste päls! <33
 
 

15.41

Hej!
 
Usch, fy, blä känns det om jag tänker på skolan just nu. Idag gick skolan långsammare än någonsin och allting kändes helt ärligt bara BLÄÄÄÄ. Menmen, jag antar att sommarlovet fortfarande sitter i och fömodligen (förhoppningsvis) blir väl skolan som vanligt om ett tag! Annars... :O
Idag har vi i alla fall läst och pratat i princip hur mycket som helst om andra världskriget. Sen gick några timmar till att  skriva matteprov(lärarna vara noga med att säga att det INTE var ett PROV, utan en DIAGNOS, big difference... ) men ändå, vilken skola kommer på att vi ska ha proov ANDRA dagen i skolan!? ;)
 
 
Eftersom det inte blev någon konditionsträning idag så blir det idag istället! Idag ska jag ut i stallet lite tidigare så att jag kan ta det lite mer lugnt när jag väl är där ute! :P Så nu sk ajag bara byta om til ridkläder innan jag ska börja dra mig ut i stallet! :D
 
// Maria
 

Min vanliga tur.....

Hej! 
 
Förlåt för att jag inte har bloggar på ett tag nu men igår så tänkte jag att jagskulle njuta av den sista lovdagen och idag har det varit fullt uphajat jag vaknade typ...
 
Så i alla fall när jag kom hem från årets första skolag så tog jag en snabb måltid innan jag gick ner till stallet och fixade samtidigt som jag möttes av en medryttare på doc som skulle hoppa han på banan, så självklart gick jag med ut och tittade på den innan jag fortsatte att ta ut Stina på en sväng i skogen.
Väl ute var stina överspänd och jag flyttade henne mycket fram och tillbaka över grusvägen innan jag bestämde mig för att galoppera och detgjorde vi en stund och sen i sista backen så vet jag inte vad Stina gjorde men hennes framsko gled så att framkappan kom rätt in i hoven bara en liten bit ifrån strålen. 
 
Så då kan nitänkta er vad min kväll har gått åt till- att kontakta hovslagare och lite (mycket) annat fix.... Menjun står i alla fall stina med ett en decimeter tjockt "bandage" runt hoven, så aa :/
 
Nu ska jag snart slänga mig i sängen efter en mycketintensiv dag som jag till råga på allt har varit genomförkyld på.. Som sagt, min vanliga tur....
 
// Hannah

food nu

Hejhej! :D Allting fixat och klart+ att jag har suttit och smörjt hästarnas grejer i en evighet! ;) NU ska jag först  ta något att äta och sedan ska jag ut i stallet och rida! Egentligen så hade jag ju tänkt att konditionsrida i skogen, men eftersom kl redan är åtta så tror jag att jag rider på banan istället! Heheh, jag hatar att rida i skogen när det är mörkt/skymmning! ;)
 
 
Nu är i alla fall äntligen beställningen på grejer till sadelkammaren ivägskickad, det blev lite smått och gott! :) Ska bli kul när det väl kommer, jag blir typ julklappshysterisk trots att jag vet exaxt vad som är i! ;)
 
// Maria

hemmmmma

Hej på er! :D
 
Nu har jag varit hemma en stund, tagit något att äta och kollat runt lite på internet! . 
Det var första skoldagen för mig och dom felsta andra idag! Våran klass fick ägna i princip hela dagen åt att kolla på en film som utspelade sig under 2:a världskriget i Tyskland. Vi ska ju, som jag nog har nämnt tidigare, åka till Polen-Tyskland med skolan så lärarna vill att vi ska börja läsa böcker och se filmer om det som har hänt så vi är beredda på det vi kommer få se! 
 
I alla fall, snart tänkte jag gå ut och fixa lite i stallet. Det är lite stökigt just nu eftersom pappa höller på med sadelkammaren, så jag tänkte göra någonting åt det! Dessutom tänkte jag passa på att smörja hästarnas träns och andra lädergrejor. Sen senare ska jag rida Jivaro,idag blir det intervallträning med honom i skogen! :D :D
 
 
// Maria

@skolan

Hejsan! Just nu sitter jag och väntar på bussen! första dagen hat varit lååååång... dessutom så har vi sett på värsta  hemska filmen om 2 världskriget .... a ja, uppdatera mer sen! :-P 

tidsinställt för nu är jag uppe på buffils och jobbar! ;)

Nu är det verkligen på G med sadelkammaren, vilket ska bli såå kul! :D :D Allting är målat och klart och pappa har nu satt igång med inredningen.
Jag satt en stund på morgonen och kollade runt på Hööks efter lite grejer som behövs. Vi skickar i väg beställningen ikväll för mamma tyckte att jag skulle fundera under dagen på om det är något annat som verkligen behövs. Hmmm.... dumt att fråga/be mig att fundera, för jag kommer på i princip hur många grejer som helst som "verkligen behövs" ;) 
 
 
// Maria
 

Ridning med Jivaro

HEJ! Snart ska jag iväg upp till Buffils, jag jobbar mitt sista pass idag (nähä??) innan skolan börjar, jag börjar vid 13 och sen jobbar jag till stängning! :)
 
 
"Imorse" eller vad man nu ska kalla det red jag Jivaro, och det gick ganska bra! Jag kan inte direkt säga att de var världens bästa pass, men det gick inte direkt dåligt heller! ;)
Jag tycker att han har svårt och ta ett jämnt stöd på båda tyglarna. Istället så är han gärna ställd lite grann åt ett eller ett annat håll. När jag då tar lika mycket i båda tyglarna så blir han helt förvirrad och kör upp huvudet och rusar på, vilket är jätte irriterande. Jag tror dock att han kör upp huvudet och springer eftersom det är hans sätt att komma ifrån saken.
Förmodligen så gör han så eftersom han inte riktigt orkar bära upp sig lika på båda sidorna eftersom han är ganska oliksidig. Det är vad jag tror. 
 
gammal bild
 
Nu snart i dagarna är det i alla fall sussiträning, vilket ska bli hur kul som helst! :D Dom gångerna jag tränade för henne i våras gjorde sååå mycket för mig och Jivaro! :)
 
// Maria

Jah! Första inlägget idag!

Hej, vet ni en sak?
Det är sjukligt svårt att skriva hur man vill att en betoning ska ligga? förstår ni hur jag menar? Eller vilket om man skriver till exempel aja, så kan ju den läsas på olika sätt och man vet aldrig hur den som läser uppfattar det, men i alla fall, till det jag egentligen tänkte skriva om; Min dag.
 
Random bild, haha, så här kan man ju också göra, kanske ska föreslå det för bossen ;) (Ironi på HÖG nivå)
 

Ja, idag jobbade jag mellan 9-14 och efter det passade jag på att göra i ordning för efterrätten till dagens middag, efter det gick jag ner till stallet och mockade och tog in hästarna, blir nog ingen ridning idag om jag inte rider ikväll vill säga, men det får vi se hur det blir med...
 
Tills dess ska jag  Mysa ner mig i min säng och titta på nån film, och ja, ugefär där tog mitt inlägg slut
så hejsvejs!
 
 
// Hannah

heeelt onödigt inlägg

Hej!
 
Seg dag idag, lite halvdåligt väder och jag har inget speciellt  som jag ska göra! Ganska skönt oxå faktiskt! :)
Vi var precis in en sväng till Granngården, det blev inga speciella inköp utan mest en massa foder och nya saltstenar till hästarna. Mina hästar är hopplösa med saltstenar, dom kanske håller i ungefär en vecka innan dom ligger smulade i spånet=toppen! ;) Nu har vi i alla fall köpt en himalya (stavning??) sten till Jivaro och den ska väl förhoppningsvis hålla, men annars, är det någon som har något jätte bra tips? :)
 
Finaste Bellis&Buffy
 
Jo förresten, vi köpte en ny grimma till Jivaro! Hans gamla var verkligen i det värsta laget! :)
 
// Maria

positiv, yesyes

Hej och godmorgon! :D Vi sitter just nu och äter lite frukost, Hannah ska till jobbet och börjar vid kl 9 så vi fick lov att gå upp lite tidigt! :] Hmmm, känns bra att jag knappt orkade upp ur sängen nu, när klockan stod på kanske 8.20, och när skolan börjar så kommer det vara världens sovmorgon. Blä
 
 
Idag ska jag typ städa mitt rum, mysa med hästarna och rida! :) Idag ska jag försöka rida lite tidigare än vad jag brukar göra, för nu börjar det typ bli mörkt på kvällarna! ;) Förresten så är det inte ens sommarlov längre.... :(
 
haha
 
// Maria
 
 

positiv, yesyes

Hej och godmorgon! :D Vi sitter just nu och äter lite frukost, Hannah ska till jobbet och börjar vid kl 9 så vi fick lov att gå upp lite tidigt! :] Hmmm, känns bra att jag knappt orkade upp ur sängen nu, när klockan stod på kanske 8.20, och när skolan börjar så kommer det vara världens sovmorgon. Blä
 
 
Idag ska jag typ städa mitt rum, mysa med hästarna och rida! :) Idag ska jag försöka rida lite tidigare än vad jag brukar göra, för nu börjar det typ bli mörkt på kvällarna! ;) Förresten så är det inte ens sommarlov längre.... :(
 
haha
 
// Maria
 
 

"jag vill ha", eller snarare "jag behöver"

Sitter och kikar runt lite på olika hästaffärer, jag skulle verkligen behöva ett (egentligen fler) par nya ridbyxor. Och det är inte så där, "jag skulle vilja... " utan det är ett "jag måste ha ett par nya.... " hahah, i alla fall så kommer jag typ aldrig beställa några, för när det väl kommer till kritan så får jag jätte svårt och bestämma mig! ;)
 
 
Men om jag ändå är igång och ska beställa så skulle jag behöva en ny tävlingströja, ett par nya schabrak, och Jivaro skulle verkligen behöva en ny grimma! :D Det är lite slut med grejer på hästfronten som ni märker... a ja, vi får se, just nu är jag ändå typ helt pank så det känns ju inte så jätte bra! ;)
 
// Maria

Jaha, då har jag förstört våran nya fina design.....

hehehehe, visst var den fin? (för er som hann se den....)
 
 
Så här såg headern ut :)
 
Förresten så sitter jag hemma hos Maria nu och jag hade tänkt att sova här i natt också, så det kanske kommer några gemensamma inlägg lite senare, men till dess får ni har det så bra för nu ska vi käka poppcorn och se på film! :)
 
// Hannah (hemma hos Maria)

Om nån undrar så var det jag som kom på förra överskriften :)

Tjenare!
 
Är det bra med er?
Med mig är det bara bra och jag kom just hem från stallet och en lagom lång och skön promenad.
 
Nu hör jag att dom ropar att maten är klar så jag måste nog avsluta det här inlägget!
 
Hahah kort och onödigt inlägg? Jao!
Brb? Jao!
 
// Hannah
 

Neejjj

OKej, nu är jag riktigt irriterad.... :/ Jag skulle ju, som jag kanske har sagt, vara med i ponnylaget nu i höst. Men nu visar det sig att den andra omgången krockar med Polen-Tyskland resan som hela klassen ska åka på.... Det betyder att jag kommer missa den tävlingen. Jag har inte pratat med mamma än, men jag vet inte vad resten av laget tycker om jag ska vara borta den gången och sen vara med dom andra två gångerna. eller om jag inte ska vara med alls, om det är bättre att dom har en annan ryttare som kan vara med alla tre gångerna. suck, nej jag vet faktiskt inte alls just nu... :l
 
 
Jag sätter musik i öronen och går ut i stallet för att fixa, jag vet inte riktigt vart mamma är, men jag måste prata med henne så fort som möjligt!
 
// Maria

Tadaa

Hehhe, idag har vi varit kreativa och klippt, klistrat och skrivit in recept (okeej det kanske var mest Maria som skrev recepten!, menmen) Haha, mobba oss och säg att det är hästar, hjärtan och blommor i mängder! Men vi tycker att den är mysig, och det är alltid lika kul att öppna den! Det här alltså min, Marias, lite speciella kokbok. 
 
// Hannah&Maria

Visste ni att Hannah behöver en påminnelse i mobilen för att komma ihåg att blogga? ;) hahha

Hej på er! Just nu sitter vi här och väntar på att våra kakor ska bli klara! Känns bra att det skulle bli typ 15, men det ligger bara 9 på plåten, men vadå, degen smakar faktiskt mycket godare än själva kakorna! :D
 
 
Jag, Hannah, ska snart hem och rida Stina och jag, Maria ska snart ut i stallet och fixa! :) Eventuellt, eventuellt, eventuellt (det sita eventuelltet var helt Hannahs förtjänst) ska vi rida tillsammans idag, men vi får se lite hur det blir med det!
 
 
Om en liten liten liten stund så kommer det upp bilder på vad vi har pysslat med idag, kan någon gissa? Nej, det kommer ni nog inte hinna för det inlägget kommer om, som sagt en liten liten liten stund! ;)
 
// Hannah&Maria

@Marias house

Helluu!
 
Passar på att skriva ett inlägg nu när Maria pratar i telefon men nån annan.... ;D
 
Gick hit för en liten stund sen och jag typ dog för att det var så sjukligt varmt, och det känns ju lite konstigt  med tanke på att det är mycket moln ute och jag gick i skuggan ;)
 
 
Gick även förbi hästarnas hage på väg hit och dom gömde sig som vanligt väldig bra, så.... ja säg till om nån ser hästen i bilden för jag vet att dom båda står där nån stans.... 
 
I all fall, så ska jag och Maria fortsätta med det vi håller på med, så skriver jag ett inlägg nån gång, kan det bli när jag kommer hem tro? Det får vi se... ;)
 
// Hannah
 

TODAJJJ

Hmmm, sitter och funderar lite på vad jag ska göra idag! Jag är ju ledig och allt! :) Hästarna ska ju såklart ridas, och stallet ska fixas. Men utöver det, jag har ingen lust och bara sitta innen hela dagen och vänta på att sommarlovet ska ta slut! ;) Det är faktiskt ganska fint väder, så jag funderar på att gå ner och bada! jag känner mig på lite pyssel humör oh jag har faktiskt en idé om vad jag ska göra, ni får se. Bilder kommer såklart! :D :D
 
 
Bilderna har, som vanligt, absolut ingenting med inlägget och göra, jag bara fick lite vinterkänslor! ;)
 
// Maria
 
 

Träning Maria&Jivaro

Hej på er!
 
Hannah har ju redan berättat lite om vad vi gjorde igår! :) Jag har inte en massa bilder att lägga upp och så eftersom mamma inte fotade, och om hon hade gjort det så hade det nog blivit suddiga foton på himlen eller så! ;) 
 
 
 
I alla fall så gick träningen bra! Det var ju lite mer hinder igår än den förra träningen och vi tränade på att reglera galoppsprången och få rätt antal! Han var ganska stark hela träningen igenom,men när vi skulle hoppa bana på slutet så var han fin hoppade bra och lätt! Det var mer när jag skulle sakta av efter en övning och så som han körde upphuvudet och drygade sig! I övrigt var han fin! :)
 
 
Det som kändes bra igår  var att han inte känes lika tung i kroppen som den förra träningen, han kan bli lite så när han inte är fullt igång. Men, som sagt, igår kändes han mycket bättre! :D
 
Hahah, hästmotiv på tröjan!? ;)
// Maria

Gårdagens Träning, fast i bildbomb....

Hejsan!
 
Tänkte skriva ett inlägg om gårdagens träning, men jag insåg ganska snabbt att jag gör som igår och kör på bilder och lite text så kanske det  blir eknlare ovh roligare att läsa :)
 
Vi började hoppa en linje men låga hinder där vi skulle få in ett visst antal galoppsprång och hästarna skulle
vänta på att hindert skulle komma till dom, och inte att dom skulle springa till hindren.
 
 
 
Haha, titta bakben! ;) Lilla Stina är lite rädd om Sina tassar tror jag minsan ;)
 
 
 
 
 
 
Och sen kom en avramling mitt i en bana där Stina var Huuuuur fin som helst, haha va kul att det lyckades bli några foton på det, för jag kan säga att jag verkligen inte trodde att stina skulle stanna där, men det gjorde hon och jag föll av över huvudet på henne..... ;)
En smula förvånad Hannah som hoppar upp på Stina igen....
 
Övriga foton från träningen.... 
Bakbensteknink......
 
Skriver senare! :)
 
// Hannah
 
 

te på sommaren?? yess

//Maria
 

10.34

Uppdaterar om en liiiiten stund, jag måste bara äta något innan jag faller ihop på golvet! ;) Både Hannah och jag är lediga idag så vi ska väl förmodligen hitta på något, vi får se hur det går! ;)
 
 
// Maria

right now

Hej (igen)
 
Jagg cyklade hem ifrån jobbet, och shit vad skönt det var. Efter som det var uppförsbacke typ hela vägen dit så var det bara att sitta ch rulla på vägen hem. asskönt, särskilt med tanke på värmen!
 
Nu tänkte jag sticka ut i stallet och fixa lite snabbt, ag ska bara byta om till stallkläder först. Sen tar jag in hästarna en stund så att dom, speciellt Jivaro då som ska träna, får stå inne n stund innan jag börjar göra iordning honom!
Jag själv ska nog lägga mig i skuggan och chilla en stund, eller kanske gå ner och bada, men jag får se iite vad tiden räcker till! :D <3
 
 
 
 // Maria

Snart

Brb. Jag ska bara äta och byta till den andra datorn! ;) 
 
 
// Maria

Glädjen som uppstår när...

.... Man får det det här, helt obeskrivligt! 
 
 
Föstoring
 
// Hannah
 
 
 
 

Förenat inlägg men aa....

Asså nu måste jag skärpa mig! Tacka vet jag Maria som uppdaterar, det är bra det ;)
 
Sist, jag skrev... var det innan fälttävlan tro? Jag tror att jag ska försöka göra en sammanfattning av dom här dagarna...i mest bilder men också lite text... ;)
 
Vi sattt och tittade på fättävlan och man kan ju bara bli glad och taggad av det, speciellt när det går så bra fö  alla leksingar och det är en sån himla fin tärräng bana :)
 
Dagen efter så vart båda jag och Maria sugna på lite terräng så vi drog oss ut i regnvädret och byggde oss några terränghinder och jag fick ett foto med mig som är jättedåligt då det är ett mobilfoto, menmen, det är i alla fall ett foto på ett av våra "vackra" hinder ;)
 
Och här får ni lite bilder från dom senaste dagarna med Maria ;)
 
Haha, tur att Jivaro är normal i alla fall... ;) 
 
// Hannah
 
 
 
 

:-)

godmorgon, igen! ;-) Nu  sitter jag äntligen uppe vid berget! eftersom jag, lat som jag är, aldrig har cyklat upp tidigare så hade jag inte en aning om hur lång tid det skulle ta. jag cyklade hemifrån vid umgefär kvart i åtta! :-)   nu har jag iaf vart här en stund och hämtat andan och kollat på utsikten! 
 
 
//Maria

bråttom

Godmorgon! Ridpasset igår gick bra, det var ganska mörkt ute så det blev bara skritt och trav! ;) Jivaro kändes fin förutom att han var lite dryg i vänster varv och ville falla utåt samtidigt som han sköt över mig på sin innersida. Vi jobbade på med det i skritt ganska länge. Det kändes onödigt att trava mer än nödvändigt när det gick bättre i skritten med tanke på mörkret!
 
 
Idag  är det hoppträning, KUL! :D Men först ska jag till Buffils och jobba från 9-14, 15, 16. heheh, jag vet faktiskt inte riktigt när jag slutar. Meeen, till den stora saken, jag ska cykla till jobbet (OMG :O) Jag har typ historiens sämsta kondition så jag kommer typ aldrig komma upp för berget... ;)
 
// Maria

Bus belllis

En häst klar, en häst kvar! Bellis var jätte fin, verkligen supermysig! <3 Nu får vi se om Jivaro är på humör för ett dressyrpass. Han ska gå lite lätt på banan, ingen värsta hårdkörning med tanke på att det är hoppträning i morgon! 
 
 
Hare gött! <3 :)
 
// Maria

Mot stallet! :D

Ut i stallet nu och rida tvvå ponnyasr som förmodligen kommer att vara fulla av energi! :) det är sjukligt varmt ute nu så jag väntar nog några timmar för annars kommer jag typ få värmeslag! ;) men a ja, jag ska i alla fall börja fixa i stallet. Vägarna där är så tjocka så det är i princip alltid samma tempratur där inne, vilket är ganska skönt! :) Update senare!
 
världens sötaste! <3
 
// Maria

ehehhe

Hejhej! Sry för bad update! Hannah sov här inatt och fotade en massa under ridpasset igår (som förövrigt blev en aningen oseriöst). Idag har vi mest bara chillat, typ solat och badat. Jag ska snart ut och rida hästarna för Hannah åker hem om en liten liten stund! En massa foton kommer upp här på bloggen snart! :)¨¨
 
Smakprov
 
// Maria

pooooownieee

Hej! Nu ska jag byta om och sen sticka ut i stallet. Jag ska rida Jivaro lite på banan. mest i låg form och bara känna att han slappnar av! :) Hannah är med och ska förhoppningsvis klicka lite bilder, isåfall kommer förmodligen  några upp här ikväll! 
 
 
Får se om jag/Hannah uppdaterar något, annars får ni ha en bra kväll! :D
 
// Maria

rörigt inlägg

OMG! Schemat som vi ska ha i 9:an har kommit ut och enligt det så börjar vi 8.00 och slutar ca 15.00 varje dag, förutom en dag då vi börjar kl, 9.00. Det kan vara så att det här bara är preliminärt och att dom ska joba på den sista finishen nu... Känns konstigt att om en vecka så har jag varit i skolan för första gången på flera flera veckor. Nej usch var deprimerande det där lät.. :/ Nu ska jag ut och fixa med hästarna och utnyttja dom sista dagarna nu! hahah, det där lät ju för konstigt ;)
 
// Maria
 

rörigt inlägg

OMG! Schemat som vi ska ha i 9:an har kommit ut och enligt det så börjar vi 8.00 och slutar ca 15.00 varje dag, förutom en dag då vi börjar kl, 9.00. Det kan vara så att det här bara är preliminärt och att dom ska joba på den sista finishen nu... Känns konstigt att om en vecka så har jag varit i skolan för första gången på flera flera veckor. Nej usch var deprimerande det där lät.. :/ Nu ska jag ut och fixa med hästarna och utnyttja dom sista dagarna nu! hahah, det där lät ju för konstigt ;)
 
// Maria
 

Den 13 Augusti kl 20:05

Hejsveejs! Jag vet inte om jag glömde skriva att jag inte jobbade idag. Egentligen så skulle jag ha börjat vid kl 2 , men en stund innan så ringde dom ifrån jobbet och sa att det var så lite folk så det behövdes inge personal. Så det var därför jag vart hemma idga och var lite med Hannah och så! ;)
 
Nu ska jag ut i stallet, jag fixade ju imorse så det är bara ridningen kvar. Jag börjar med Bellis idag och tränar lite samma sak som med Jivaro i förrgår, alltså att kunna reglera galoppsprången! Jivaro ska inte ridas så jätte hårt idag i och med att han tog ut sig ganska ordentligt igår. Det blir förmodligen lite lösgörande på banan! :)
 
Update senare?yess
Förresten så kommer designen förnyas här på bloggen inom kort, det blir nog nu i dagarna eller så! :)
 
// Maria

Skoooogen

Hejsan! Två skogsmullar som precis har kommit tillbax efter att ha byggt lite hinder i skogen, det började ju regna typ precis när vi skulle iväg så vi blev ju blöta och väääääldigt myggbitna! ;) Nu kommer Hannahs mor om en liten stund och då ska vi båda hem och ponnysar! :)
 
 
Vi uppdaterar mer från olika håll lite senare ikväll! :)
 
Hannah&Maria

terrängbygge, hahah,= typ en sten på marken, lagom höjd

Heeeeej! 
 
Just nu sitter vi båda hemma hos migmaria. Vi hade tänkt och gå ner och bada eftersom det för en gång skull var lite najs väder, men nej. För nu regnar det och det kommer förmodligen börja åska snart... yippie. Så vi ställer nog in dom planerna... ;/
 
 
Nu sticker vi och bygger lite terräng hinder, det kan sluta ungefär hur som helst! Bilder utlovas! :D
 
// Hannah&Maria
 

Dagens ridpass

Hejsan! Ska snart parkera mig i soffan och kolla på någon bra film, men först slänger jag in ett snabbt inlägg om dagens ridpass! Som jag skrev så hade jag tänkt att rida båda idag, men efter att jag hade ridit och fixat i ordning JIvaro så var kl halv 10, så jag ställde faktiskt in ridningen med Bellis. Känns lite tråkigt, men samtidigt så måste jag faktiskt chilla lite nu innan skolan börjar, annars kommer jag aldrig orka den långa och mörka hösten. (positiv?right)
. Haaha, ni får en bild på en blomma för att.... ne förresten det var inget
 
Menmen, Jivaro red jag i alla fall, och det blev ett riktigt ordentligt pass med honom. Vi körde intervallträning för konditionens skull och eftersom jag kortade stiglädrena några hål och stod upp i stigbyglarna större delen utav ridpasset så blev det också ordentligt jobbigt åt mina benmuskler. Jivaro var i alla fall så fin! Jag ska inte gå in på en lång utläggning på vad han gjorde bra och blablabla ,för det orkar  jag inte. Men, enkelt sagt. Idag var han bäst och jag älskar honom oändligt mycket, världens finaste ponny! <33
 
Nu ska jag ta det lugnt, kanske slänger in ett inlägg lite senare! :)

Intressant inlägg, såklart! :D

Hej på er! 
 
Jag började som sagt jobba vid kl 9, och innan det så fixade jag i stallet! Jag jobbade ungefär till kl 14 och sen gick jag halva vägen hem till Hannah, det är verkligen hur långt som helst och uppförsbacke hela vägen... ungefär. Sen gick vi någon kilometer med deras hund in emot leksand och sen kom Hannahs föräldrar och hämtade upp oss och skjussade oss resten av vägen in till ridklubben. Resten av eftermiddagen har vi spenderat på klubben där vi kollade på en massa terrängritter! :D 
 
Men nu ska jag ut i stallet och rida (heheh, förvånade??).Idag ska jag försöka rida båda hästarna! Igår var jag ju faktiskt ute och red ganska sent och det var bara kul, så vi får se lite hur det känns idag!  
 
// Maria

Godnatt...

bläuh... Jag gick upp vid ungefär halv sju imorse för att fixa i stallet och släpppa ut hästarna! Det var ganska mysigt faktiskt att gå ut till hästarna och bara chilla! Nu derämot känns det som att jag skulle kunna somna stående... ;) heheh, a ja jag vaknar nog upp om en liten stund, och det är nog bäst för nu ska jag iväg till jobbet! ;)
 
Ha en bra dag finisar! :)
 
 
// Maria

08:38

Godmorgon! 
 
Jag ville bara säga att jag uppdaterar om gårdagen planer om en stund, ska bara sova en stund till först och kanskr vara lite impulsiv och göra scones till frukost,vad tror ni om det? :)
 
 
Hörrs senare som sagt!
 
// Hannah

Godnatt! :)

Nu myser jag ner mig i soffan med en rostad macka och en stor kopp te! :) Jag börjar jobba vid kl 9 imorgon och sen får jag se lite när jag slutar, förmodligen vid ungefär kl 14, och isåfall så ska jag följa med Hannah in till klubben och kolla på fälttävlan! Skojj! :)
 
Självklart så dricker man ju te ur världens bästa kopp, som man har fått av världens bästa kompis! :D Godnatt!
 
// Maria
 
 

Ridpasset, ett inlägg med en maaaassa babbeltext! ;)

Hej på er! Jag kom "precis" (för kasnke 30-40 min sen) in från stallet! Jag red i ungefär 45 minuter på banan där jag byggde fram två jätte små kryss, alltså verkligen jätte små, typ 15 cm. Egentligen så hade det lika gärna kunnat vara två bommar, men eftersom det ändå var hinderstöd och så framme s blev det så. I alla fall, när jag hade värmt upp honom i alla gångarterna så kom jag på kryssen en gång i vanlig galopp och då fick jag 7 galopp språng, sen provade jag på 8 och 9, och till slut fick vi till och med till det på 10. 
 
Han var verkligen pigg och glad idag, i början var han lite loj och var inte riktigt igång med bakbenen, men efter lite övergångar så blev det mycket bättre! 
 
Här nedan är det bara en massa text om vad vi ska träna på och lite sånt, vilket förmodligen inte är så jätte intressant för er att läsa, bara så att ni vet! ;) Dock är det bra för mig att ha och läsa och kunna kolla tillbaka på vad jag tyckte förut och så! :)
 
Jag tränade på det här med att kunna reglera galoppsprången väldigt mycket i våras och det gjorde honom verkligen gott. Dels så blir hans galopp så mycket mer reglerbar och sen får han också en helt annan styrka kroppen. Sen när han vilade i början av sommaren så försvann lite utav det där som vi hade tränat upp, men nu är vi tillbaka på banan så det kommer bli en hel del sån här träning med honom! I hoppningen så r det här också väldigt bra för honom eftersom han ibland kan hoppa av lite för långt ifrån hindrena och hoppa framåt istället för uppåt och då landar han också lite grann i framvikt.
 
hehhehe, nu blev det ett väldigt långt inlägg om en massa sånt vi-ska-träna-på-det snack! ;)
 
// Maria

liiiite stressad

Hej! Sitter och pratar i telefon med Hannah, ehheheh, när vi snackar så pratar vi i 110 och kan babbla på i princip hur länge som  helst. Okej, nu la vi på! ;) Nu sticker jag ut i stallet! Eftersom jag så smart bestämde imorse att jag skulle städa stallet istället för att mocka och fixa mat så har jag nu allt det kvar! DEssutom så ska jag rida Jivaro! Egentligen så skulle Bellis oxå behövas ridas, men vid det laget så kommer jag typ somna i Jivaros kvällshö, så jag kan nog lika gärna ställa in dom planerna redan nu! ;)
 
Meeeen åååh, blir sjukt irriterad på arkivet, det funkar lixom fortfarande inte, och jag tänker inte ladda in några nya bilder för jag har typ inga bilder på den här datorn.... :/
 
A, ja ha en trevlig lördagskväll i alla fall! Jag slänger in en update lite senare också, men nu ska jag snabba på lite!
 
 
// Maria
 

sooooovmorgon

Godmorgon! Tog lite sovmorgon idag eftersom mamma tog ut hästarna, det kändes välbehövligt och det var skönt att sova ut för en gång skull! :) Ridningen får vänta tills ikväll efter jobbet men jag ska försöka att åtminstone fixa i stallet nu på morgonen  förmiddagen! Hehehh, sitter och gäspar typ hela tiden nu, så jag ska ta och fixa lite frulle och se om jag vaknar upp lite grann! ;)
 
Eftersom arkivet fortfarande dampar sönder så blir det inga bilder! ;)
 
Godnatt! Uppdaterar mer senare! :)

Ja, jag updaterar verkligen mycket nu! (Ironi)

Hejs svejs kära vänner!
 
Nu var det ganska precics ett dygn sen va? Inte bra, inte bra. men till mitt förvar så ska jag säga att jag hade en misnt sagt hektisk dag igår.
Jag började min dag med att gå upp vit typ halv åtta för att duscha och göra mig i ordning för vid 9 skulle jag börja jobba, jag hade riktigt tur igår så jag kunde gå lite tidagre, för att den komma hem en kvart innan jag skulle vara nere i stallet, så under den tiden tjoppade jag i mig lite mat och byte om. Väl nere i stalle t så åkte jag och Mariann (Stallägaren till stallet där jag står med Stina och hon har även bivit som min "ponnymamma" eftersom ingen utav mina föräldrar har hålt på med hästar tidigare) iaf så åkte vi och byggde bana till fälttävlan och var hemma rint kvart över sju halv åtta och då var det bara och rida och fixa i stallet, haha så ni kanske försår... ;)
 
Bilden är här´endast för att inlägget ska bli lite roligare och har egentligen ingen betydelse...;)
 
Nu ska jag äte lite frulle för att sen åka iväg och hämtalite spån:)
 
// Hannah

Ut en sväng till ponnyerna!

Hej hemskt mycket hej! :D Jag kom hem från jobbet för en stund sedan, det blev ett ganska långt jobbpass idag! :) Jag fick skjuss av Julia hem på cykeln, lite vingligt emellan åt, men det gick faktiskt ¨riktigt bra! Och gud vad vi skrattade, folk såg typ ut som fiskar när vi cyklade förbi! ;)
 
Eftersom "arkivet är temporärt inaktivt" så får ni tänka er en bild här! ;)
 
Nu drar jag ut en snabbis i stallet för att ta in ponnysarna och ge dom kvällsmat! <3 Sen så slänger jag nog mig i soffan och kollar på någon film med något gott att äta, det är ju faktiskt fredag idag! :D Helt sjukt, jag har typ nadda koll på det här med veckodagar så här på sommarlovet! ;)
 
// Maria

hästar-jobb-hästar-jobb ;)

Hej! Hästarna fick komma ut i hagen direkt efter att jag kom tillbaka från promenixen med Jivaro! :) Han var så snäll så! Nu ska jag fixa i stallet, duscha och sen  börjar det nog bli dags att åka till Buffils! :) KUL att jag jobbar några timmar samtidigt som Hannah idag! Det känns seriöst som vi bara har setts på jobbet den här sommaren! ;)
 
 
// Maria
 
 

hästar-jobb-hästar-jobb ;)

Hej! Hästarna fick komma ut i hagen direkt efter att jag kom tillbaka från promenixen med Jivaro! :) Han var så snäll så! Nu ska jag fixa i stallet, duscha och sen  börjar det nog bli dags att åka till Buffils! :) KUL att jag jobbar några timmar samtidigt som Hannah idag! Det känns seriöst som vi bara har setts på jobbet den här sommaren! ;)
 
 
// Maria
 
 

Godmorgon Fredag!

Nu har jag precis tagit en varm dusch och ska göra mig i ordning för jobbet, och det är samma tider idag som igår så därför så kommer jag nog inte skriva förrens jag kommer hem menn då vet ni i alla fall!:)
 
(Och Maria och jag jobbar "omlott" idah så hon jobbar mellan 13-stängning om ni undrar, kul att äntligen få jobba samma dag som henne, för det var etttag sen nu...)
 
 
Ha en fin dag, för vädret ser inte ut att hindra ddet för en gångs skull ;)
 
// Hannah
 
 

Yeaah, känner mig duktig! ;) ;)

Godmorgon! :) Sitter och gäspar framför datorn, har snart tänkt och fixa mig lite frulle och sedan sticka ut i stallet! Idag ska jag och Jivaro ska ta en ganska långa powerwalk, taskigt mot Jivaro om han alltid ska gå runt och bära på mig, så nu ska jag också röra lite på mig! 
 
 
Får se om jag uppdaterar något från mobilen, eller om jag får en stund över vid datorn! Idag börjar jag jobba vid kl 13 och även det är om ett tag så brukar timmarna nu på förmiddagen rulla på så snabbt så innan jag vet ordet av så är det dags att åka! ;)
 
// Maria

Åsa träning - Hannah (jag) och Stina

Hejsan!
 
Nu har jag kommit hem och tagit det lungt en stund efter dagen hoppträning. Hoppträningen gick fantastiskt bra och vi hopppade alla hinder utan ett enda stopp! Jag är huuuuur nöjd som helst :D
 
Eftersom Maria inte orkade göra visade nån skiss på banan får väl jag göra det - och så här såg den ut på ett ungefär. Ja, om ni tittar lite längre ner på Marias inlägg om träningen så förstår ni nog att linje 1 och 3 var en fem och en halva, linje 2 var 3 studs med 3 (fyra för Maria skulle jag tro) galoppsprång till en oxer. Linje nr fyra var en trekombination med 3 + 2 galoppsprång.
Därimot så Red jag med storhästar ochdärför fick jag rida på lite längre galoppsprång men åsa sa att det motsvarade ungefär vad det var för avstång för d-ponny på tävling, så det var ju ganska lungt endå och Stina har ju inte precis problem att länga ;)
Stino och jag på midsommar (hehe kamera batteriet tog precis slut när vi skulle sätta igång kameran för att fota och filma dagens träning, så därför så vart det inga blide de här gången ;))
 
Stina skötte sig exemplariskt på den här träningen och hon tvekade inte en sekund, så det känns skönt att vi inte är tillbaka på ruta ett för att hon inte har hoppat på 8 månader (Ja det är ju faktiskt mer än ett halvår som jag skrev tidigare), så nu hoppas vi att vi får lite medvind i fortsättningen sp kanske vi till och med hinner tävla nång gång tilsammans i år:)
 
Ha det gött hörrni!
 
// Hannah
 
 
 

9 Augusti

Anna har en massa kompisar hemma som ska äta middag här, vilket gör att typ halva nedervåningen är ockuperad (stavning??) och mamma och pappa tittar på TV så jag och världens sötaste kattunge myser ner oss på mitt rum! <3
 
Naawie, han är liiite större nurå! ;)
 
// Maria

Träning för Åsa 9/8

Hejsan!
 
Nu är jag tillbaka från hoppträningen! Idag var det träning för Åsa, som hoppade in istället för Uffe! :) Hon var jätte duktig och träningen rullade på toppen! Det var lite olika övningar, ganska mycket styrka, vilket var toppen för mig och Jivaro eftersom vi inte är helt igång på att hoppa en massa höga hinder! ;) 
 
Bilderna är tagna för några månader sen på en tävling i Orsa
 
I vilket fall, vi hoppade en 5 och ½, lite studs fram till en oxer, och sen en trekombination! I slutet så klippte vi ihop dom till en 8 eller vad man nu ska säga, hahah, jag är lite dålig på att förklara så jag lämnar det där med en massa skisser och så till Hannah ( ingen press, nejnej ;)) som hoppade i gruppen efter mig! 
 
 
Jag är i alla fall som helst jätte nöjd med Jivaro, han var väldigt fin och kändes pigg men inte stark! Han var i en bom två gånger på slutet, men jag tror faktiskt att det var för att han var lite trött! ;) Annars var han toppenfin min älskling! <3<3 Det känns verkligen kul att vara igång nu igen! :D :D :D
 
// Maria
 
 
 
 

Taggar hoppträning.....

 
.......för första fången på ett halvår, det skulle vara obeskrivligt kul om det gick bra så det får jag allt hoppar på! :)

Min dag

Hellu!
 
Nu är jag hemma efter en riktigt chill dag på jobbet, ganska nice att ha betalt för att baka och umgås med sköna människor? -Yes! det tkr jag i alla fall ;)
 
Här (bilden ovan) jobbar jag och Maria för er som undrar och utsikten där ifrån är inte heller helt fel (Bilden nedanför den här bildtexten)
 
Bild källor:
http://www.dt.se/nyheter/leksand/1.3847205-upprorda-over-markforsaljning?m=print
http://livinggreen.se/blogg/nordefors/2011/12/01/bjorkberget-mitt-smultronstalle-i-siljansnas/
 
 
Nu ska jag gå ut och gå en kort sväng med våran söta valp (4,5 månader gammal) Skriver efter det! :D
 
// Hannah
 

glaaaasss

Hejsan!
 
NU har jag ridit lilla Bellisprinsessan! :) Jag red på banan idag, som sagt kanske? Det gick bra, allra bäst gick det på slutet! I början skulle jag försöka ha henne rakriktad, vilket hon hade hade svårt för. Man hann knappt tänka så hade hon svängt ut baken åt något håll eller vinglat lite åt någon sida, så det blir det till att träna, träna, träna på! :) I övrigt så var hon riktigt fin! :) 
 
 
 
Heheh, nu ska jag hjälpa Anna att göra glass, det kommer säkert gå bra! ;) Det går ju alltid så bra när vi ska laga något....
 
// Maria
 

mina älsklingar <3

okej, kanske inte världens bästa bilder, men dom är klickade med mobilen så dom får duga! :-)

09:34

GODMORGON!
 
Mamma släppte ut hästarna idag så nu ska jag ta och äta lite frukost och sen ska jag ut och rida Bellis, ett pass på banan, och sen ska jag nog fixa i stallet! När jag är klar efter det så har jag ingenting jag ska göra på heela dagen, behöver jag ens säga hur skönt det ska bli! :D
 
 
 
Frukost nu i alla fall, jag har ju blivit lite smått beroende av mina hallonsmoothies, mums! ;)
 
 
 
// Maria

22.35

Nu har båda hästarna fått varsin tur i skogen, Anna erbjöd sig att rida Jivaro eftersom det blev ganska sent, vilket jag sååklart tackade ja till! Hästarna var pigga och glada, jag tror att dom tyckte det var kul att vara ute tillsammans! :D Sen gick vi in och fixade lite sallad med massa godsaker (vanlig sallad=bläää, vår sallad=mums) och nu sitter vi och tittar på film! :D Världens bästa syster har jag! :)
 
hahah, kände att bilden hade mycket med inlägget och göra! ;) 
 
Imorgon kan jag sova hur länge som helst, inga hästar som ska ridas innan jobbet! Dock har jag lite annat som jag har tänkt att fixa, men det är å andra sidan inget måste, vilket är väldigt skönt! :D
 
// Maria

Lite länge sen sist va?

Hejsan! :D
 
Jag vet inte hur det kunde bli så dålig uppdatering från minsida men jag lovar att bättra mig. I alla fall så som Maria skrev var jag i stockholm igår och delar av idag och brände upp nästan alla mina ihop känade pengar för i sommar. Lite halvtungt att vara utan pengar men desto roligare att jag har köpt mig lite nya saker! :)
 
Det som kom med hem var:
 
  • Lite grejor från en heldag på drottninggatan, ganska o intressanta saker egentligen men det helt sjukt hur mycket grymma butiker det kan finnas på EN gata :O
  • En ny hjälm (väldigt välbehövlig då den gamla är närmare 5-6 år.....) Och det vart en Back on Track hjälm istället för att följa strömmen (hade ioförsig planerat att följa strömmen...) med en chales owen hjälm
  • En ny ridväst eftersom den förra gich sönder TVÅ gånger.
  • Ett par stigbyglar

    Och sist men inte minst.....

  • Flugspray Wihoooo! Ultra Shied, är ju det enda som funkar så ;)


Och det kortfattar vad vi har gjort under våran tvådagars semester, haha ;)
Söt Stino som blundar xD
 
Imorgon börjar jag jobba klockan nio och jobbar till fyra och sen på kvällen drar vi iväg på träning! ska bli så hilma skojj! :D
 
Och om det går bra så ska jag absolut överväga att vara med på nån klass i Insjön den 1 september, det skulle vara så grymt kul! Haha, nerå nu ska vi inte dra några förhastade slutsatser här utan vi får se hur det går imorgon  och jag kommer väl tagga sönder lite inför vår första hoppträning på ett halvår....
 
Jaja nu ska jag försöka göra ett slut på det här inlägget, och jag gissar på att det märks att det är lite ovant att skriva för jag kände att det inte blev nån riktig röd tråd, men det blir nog bättre med tiden ;)
 
 
Hörs! 
// Hannah
 
 

Mellanlandar

Mellanlandar vid datorn, ska precis ut i stallet! :) Uppdaterar mer senare! :D

Min sadelkammare! :)

  Nu är även golvet målat i grått, fixar nyare bilder snart! Det känns verkligen skönt att sadelkammaren börjar bli klar, den har vart ett pågående projekt ganska länge, men nu är et äntligen dags att börja inreda, någon som har en überbra idé?? :D
 
 
// Maria

Nawiee! Väääärldens sötaste! <3<33<3<33

 
Hahah, han ligger på en fårskinnspläd, så man ser knappt skillnad på hans päls och pläden, för sååå tjock är han faktiskt inte! ;)
 

hästblogg=hästsnack

Hej! :D Sitter och kikar runt på lite olika bloggar, ska snart dra mig ut emot stallet och fixa, ridningen sparar jag till ikväll! Jobbar idag (heheh förvånade? ;)), börjar vid kl 13 och sen jobbar jag till stängning, får se lite när det blir ! :) Sen ska hästarna ridas, det blir en tur i skogen med Bellis och Jivaro får gå ett pass på banan! :)
Hahah, första bilden på läänge, världens bästa kvalité och så, jag veeet! :) Nejrå, jag ska tvinga (hehe lät lite väl brutalt där asså) Hannah att skicka lite bilder, men jag tror att hon åkte till Stockholm igår, så det kan nog ta ett tag! ;)
 
 
Imorgon är jag LEEDIIG=sköönt, ska rida Bellis innan jag drar iväg på träning med Jivaro! Sjukt kul ska det bli! :) Förresten så ska jag förmodligen vara med i div 2 med Jivaro i höst, det startar i Insjön den första september, om jag inte minns fel! :D
 
// Maria
 
 

traalallalallalalalalla

Hästarna var mysigast idag! Red Jivaropojken barbacka eftersom det kändes mysigt, men för att göra någon nytta under ridpasset så ställde jag honom utåt och inåt, han var riktigt mjuk och fin i sidorna!

På torsdag så börjar hoppträningarna igen (tror jag, Hannah och jag är nämligen lite oense om det börjar vecka 32 eller 34...), vilket ska bli superkul! Längtar efter att komma igång lite mer nu. Dom tre första veckorna av sommarlovet var jag på konfaläger (på öland av alla ställen ;)) så då fick hästarna vila och efter det har det lixom varit lite seg sommarlovsridnig, även fast jag på slutet har kommit igång lite och börjat hoppa och så! :D ehehhe, längsta meningen ever eller what!? ;)

Tillbaka till saken, Jivaro var fin att rida! :) Bellis var också väldigt fin, jag red lite dressyr med henne också. Och på slutet red jag igenom Lc:1 programmet, dock var det vääääldigt länge sedan jag kollade igenom det så jag tog det lite halvt ur minnet, vilket gick lite sisådär.... ;)

lite babbel i väntan på att det ska sluta regna! ;)

Hejsan!

Kom precis hem ifrån en kort och kul dag på jobbet och jag hade precis tänkt att börja dra mig ut emot stallet! :) hehhe, ångrade mig dock liite när jag såg regnet utanför fönstret, svensk sommar= TOPPEN! Känns lite lagom kul att det är två veckor kvar tills skolan börjar och det känns knappt som om sommarlovet har börjat.. :/

Skriver kanske ett inlägg lite senare, känns lite skumt att blogga nu efter det långa uppehållet, men jag hoppas att det blir bra efter ett tag! :)

// Maria

Godmorgon! :D

Godmorgon på er!

Tröött tjej häär, i vilket fall så jobbar jag idag, börjar vid kl 12, så jag ska försöka hinna fixa i stallet innan! heheh, det var ett tag, typ en vecka som jag gick upp tidigt och red och fixade innan jag jag började, kände mig sjukt nöjd med mig själv. Nu är jag dock tillbaka i min lata sommarlovslunk... ;)

Hemmaaa aaaa aaaaa

Haaha, hoppas ni fattar! ;) 
 
I alla fall, Hej på er! :) Kom precis hem ifrån jobbet, och nu bär det av ut i stallet! heheh, ingen rast ingen ro! ;) Idag ska Jivaro ridas, just nu skiner solen för fullt och det är faktiskt ganska varmt så en tur i skogen blir MYYS! :D Får se om jag hinner rida Bellis oxå, annars blir det en tur imorgon bitti! :)
 
sry, jag ska ladda in lite fler bilder, men just nu ser det ganska dött ut på bildfronten! ;)
 
// Maria

Hemma - nu ner till stallet :)

Hejsan Allihopa!
Det känns väldigt ovant att blogga nu igen men det ska nog bli bra med tiden:)
 
I alla fall, nu är jag hemma efter en sju timmar lång arbetsdag, och som om schemat inte vore fullspäckat nog så ska jag stå som parkeringsvakt i det underbara regnet om en och en halv timme , så idag får Stinosen vila, och jag tror nog inte att hon tycker att det är fullt lika roligt att bli riden i oväder som solsken heller, så hon tar nog inte skada av det ;)
Skeiver senare! (om jag kommer ihåg villsäga, det är väldigt ovant som sagt....;))
 
// Hannah

Nu börjar vi blogga igen!! :D :D

Heej!
 
Nu börjar vi blogga preciiis som vanligt här på bloggen! Meen ni får vänta tills ikväll för idag jobbar vi båda! ;D Förresten. för er som inte läste våran bloggisch förut så heter vi Hannah och Maria, kan lixom vara bra att veta! ;) Fast det kasnke framgår på bloggnamnet (nähää??) 
 
// Hannah och Maria

RSS 2.0