hahah, bilder på sötnosen som rastar sig själv :P

Hejsan! '
 
Eftersom jag är sääämst på rubriker så får ni stå ut med när dom blir lite konstiga :P
Sry för den dåliga uppdateringen, det har varit mycket nu dom senaste dagarna eftersom det var träning för Sussie i Onsdags och igår var det som vanligt hoppträning!
Jag skrev ju, faktiskt, ett inlägg i Onsdags efter träningen och den gick som sagt väldigt bra! Jivaro kändes mjuk och fin + för galoppen! :]Vi jobbade över lite bommar i alla gångarterna! I början så var han lite nonchalant mot innerskänkeln och ville gärna "falla innåt", men det blev bättre efter ett tag!
Väldigt kul var det i alla fall, nästa träningen är på Onsdag om lite mindre än två veckor så nu ska vi träna på! :D :D
 
Ni får några hagbilder på prinsen <33
 
Igår var det hoppträning, i regnet! ;) Det var väldans nära att vi blev inomhus i ridhuset men till slut så blev det faktiskt så att vi var ute! Det var ganska klafsigt på banan men, tro det eller ej, så verkade faktiskt Jivaro gilla det underlaget.
Han kändes sååå fin och ställde verkligen upp för oss båda! Han kändes väldigt lätt i kroppen till skillnad från dom senaste träningarna då jag har tyckt att han har känns något tung. Lite svårt och förklara men hur som helst så var han super igår. Sen om det berodde på att han har kommit igång efter sommaren, underlaget eller Onsdagens Sussieträning är svårt och säga, kanske lite av varje! :P
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0