åhejj

Heeeeeeeej! :) halvkass uppdatering idag, menmen såbkan det vara ibland!  Sov hemma hos hannah igår och sen åkte jag hem någon gång kring 12, lite senare så åkte vi upp till ridbanan på mon där jag red lite dressyr med grabben! :]♥ 
 
 
 

yummy


godmorgon


hooome

äääääntligen hemma, taggar helg nu! :]

Yeah


Sweeet❤


Hoppträningen igår:

 Ja, vad ska man säga?
 
Jag är väldigt nöjd med Stina även om det är tråkigt när hon stoppar. Men som sagt såär jag ändå väldigt nöjd eftersom hon ändå har fått så pass bra självförstoende så att hon faktiskt kan hoppa hindret igen efter att hon har stoppatnågra gånger. Förut var hon ju verkligen som att hon hade gett upp när hon hade stoppat mer än 3 ggr och så var det som att rida på en säck potatis, dvs helt utan invärkan trots att hondret i princip var ennbom på marken, helr omöjlig var hon och nu ser ni ju skillnad att trots atthon stoppade tre ggr på räcket så hoppade hon till sist och hakade inte upp på något annat hinder heller :)
 
Filmen är helt totalt oredigerad och efter att jag har hoppat oxern för trdje gången är hoppandet slut så då behöver ni inte titta mer.
Och anledningen till den låga höjden är också att hon inte ska tappa självförtroendet när hon är lite på det humöret, vilke tycker jag är väldigt bra, för allt som har med hästar ska ta tid och byggas upp ordentligt om man frågar mig.
 
 
// Hannah

Den som väntar på nått gott...

Kort film från dagens hoppträning kommer snart...
 
//Hannah

...


...


tjo

Kom precis hem ifrån en lyckad hoppträning med grabben, orkar inte skriva vääääääääärldens inlägg såhär från mobilen, men det gick bra, han var pigg, han var glad! :) nu blir det typ lite filmtittande, standard efter ridningen lixom! ;)
 

best friend


min dag i stora drag

Kom precis hem efter att ha varit hemma hos Hannah en stund nu på kvällen!
 
 
 
Red tidigare på dagen när jag kom hem, och det gick väl mer eller mindre bra... heheh. Idag blev det för ovanlighetens skull en sväng i skogen då det var ljust när jag kom hem. (normala människor kanske skulle kunna rida i mörker oxå, men eftersom jag är sjuuuukt mörkrädd så funkar inte det... väldigt praktiskt... ;))
jaja, Jivaro var i alla fall superglad och det var ju inte så konstigt med tanke på att det sm sagt var väldigt länge sedan vi red ut! Pigg ponny+gallop= hahah
 
 
Hur som helst var det i alla fall väldigt mysigt och så! :] Efter det, när jag hade åkt upp till Hannah, så tog vi en lång PW med deras gullunge till hund! Under resten utav kvällen, fram tills nu då, vart det mest en massa bästis talk och skratt! ;P
 
// Maria

...


löööööve this day

Hej ♥ riktigt najs dag idag eftersom vi fick sluta en och en halvtimme tidigare och ändast hade två lektioner, shit vad skönt!;) tänk så kunde vi ha såhär varje vecka lixom.... eftersom vi dessutom hade sovmorgon imorse s hann jag fixa i stallet, alltså ä det bara ridningen kvar  nu! Mot kvällen ska jag nog upp en sväng till hannah! 
världens finaste ponnyprinsessa, med hennes förra ägare ellen! :)
 
// Maria

hahaha


awie

 

Sovmorgon!

Är lite lagom pigg efter en sovmorgon som denna och snart värntar bussen, men jag tänkte att jag hinner nog slänga in ett inlägg innan dess ;)
 
Idag ska vi till gymnasiet och få lyssna på lite mer information om två stycket program vilket vart natu. Och ekonomi för min del. Ska bli riktigt intressant och förhoppningsvis kanske man får lite mer motivation till skolan efter det här också, haha ;)
Dock så blir vi bara på gymnasiet halva dagen och sen ska vi till våra vanliga tråkigt klassrum igen vilket inte känns fullt lika kul, jaja, tur att vi får sluta tidigt idag igen iallafall fall så man har nått att se fram emot.. ;)
 
 
Hörs! (Troligen runt 15;))
 
// Hannah

The photo-bomb

Tungan hahaha ;)

 



 
 

sweet summer


ridningen todajj

Hejsan!  :D som hannah sa så slutade vi tidigt idag och därmed han jag rida när det var ljust (vardagslyx) jivaro var jääääääätte pigg idag, och ett tag däe blev jag nästan lite irriterad på honom eftersom han föll innåt i volterna och typ drog armarna av mig... haha nejrå, men han var faktiskt väldigt stark.  ;) tyvärr blir det då som en ond cirkel eftersom han blir stressad när jag blir irriterad på honom, men det löste sig väldigt bra på slutet och då kändes han väldigt fin! :D
 
 
Nu ska jag ta någonting att äta och sen mot kvällen lutar det mot att sätta på en film och bara chilla resten utav kvällen, typical lixom... ; P

15:27

Hemma tidigt ännu en dag och det känns huuur skönt som helt, vilke kanske inte är helt oförståeligt ;)
dagens upplägg blir väl ungefär som igår och jag hoppas verkligen att PW delen blir av då jag mår så otroligt bra både psykiskt och fysiskt av det. 
 
Bilderna som jag glömde ladda upp och berätta att jag tog i söndags kommer förresten upp lite senare varav några foton som är lite speciella, om man nu vill kalla det så...haha ;)
 
 
Nu ska jag äta och sen bär det av ner till stallet!
 
// Hannah
 

längtar


En dag i november...

Närmare bestämt den nittonde november, och för att vara en kall grå och trist novemberdag måste jag säga att det har varit en ganska bra dag.
 
Hela dagen började med att jag gick upp typ vid kvart över fem för att ta ut hästarna och när jag av nån konstig anledning skulle gå in i höförådet för att hämta nåt så låg det en räv längst in. Inte helt väntat om jag fårsäga det själm menmen bor man in the middle of nowhere så är det kanske sånt man får räkna med eller vad tror ni? :)
Passade även på att fixa klart i stallet på morgonen vilket inte var hjelt fel när man kom hem och insåg att man bara bövde rida pollen innan dagens "måsten" var klara. 
 
Efter att jag hade ridit så kom Maria hit och vi tog en lång skön powerwalk. Det var så sjukligt skönt att bara gå där och prata med sin bästa kompis om allt man kan prata om i prinsip och vi kom in på flera gånger hur lyckligt lottade vi är.  Det känns som en sak jag måste tänka på oftare, det får mig att känna mig bra och sluta tänka på saker som får mig att må mindre bra.
 
Tacka vet jag Maria, måste ju helt enkelt var jordens bästa kompis, vad skulle jag gjort utan henne tro?
 
// Hannah
 

ridning idag med jivaro

Kom precis in från stallet och en ridtur i blåsten med en galenpanna till ponny! ;) jivaro var på lite piggelin humör och skyggade för allt och inget... haha 
 
flyttade lite för skänklarna och travade ganska mycket mwd honom, men jaa han var ganska överpigg hela ridpasset.

min dröm


Yester - En ponny i mitt hjärta

För er som undrar var det här min förra C-ponny och jag tänker inte skriva så mycket mer om det utan ni får se bilder och filmer istället :)
'
 
 
 
 
 
Det ska vara en låt här....det kommer sen om jag orkar ladda upp den på videofyme...
 
// Hannah

vinter♡


mysig ridtur med grabben♥


Sunday = solens dag, men ändå så är det mulet

Yess, älska överskriften...eller?
 
Jaja, vakna rätt så sent idag och starta dagen med att se det senaste avsnittet av favvoserien. gick upp och nu har jag hunnit äta frukost. Dagen hitills kan alltså kortfattas - So far, so good.  Men jag gissar på att det inte kommer vara nått större fel på restan av dagen heller ;)
 
Älskar fotot
 
Om en inte allt för lång framtid ska jag försöka springa ner till stallet och fixa klart allt (+ kanske ta lite foton?? :D) men ridning blir det nog inte förrens senare mot kvällen eftersom det är jag som har insläpp+kväll idag ;)
 
Som vanligt blev det ännu ett inlägg med bara en massa babbel och hit och dit men det känn som det är nåt man får leva med om man väljer och läsa våran blogg....hehe. Jag her förresten skickat lite bilder till fanny nu så vi får hoppas att det kommer upp en ny design om inte allt för lång tid haha, närå hon får ta den tid hon ehöver när hon är så snäll och hjälper oss! :)
 
// Hannah

pics


JAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!

 
Mitt liv förgylldes just, för nu har jag ÄNTLIGEN fått tillbaka min mobil!!! :D :D :D JÄJJJJ! :) Hahah, det tog bara, få se nu... typ 2 månader? Måste säga att det är skönt när allting går såhär otroligt smidigt... och snabbt... 
Jaja, men det betyder bättre update! GOOOOOD!
 
 
//Maria
 
 
 

dresssssssyyyr

Hejsan! :) Idag var jag som jag kasnke har sagt på dressyrtävling med Jivaro! :D Hehhe, det var väldigt kul trots att det inte gick så bra för våran del. Eller ja, det gick faktiiskt rakt åt skogen... ;) Jag glömde en volt, Jivaro kändes spänd och verkade undra vart hindren var(??) ochjag studsade som en ping-pong boll. Menmen, jag bjuder på det och får nog helt enkelt inse att dressyr inte är våran grej... heheh
 
fotade tyvärr inget, fast det ska ni nog vara glada för egentligen, så några gamla bilder? :]
 
har suttit och och pysselredigerat lite bilder så om inte annat så kommer nog dom upp som ett tidsinställt senare! :]
 

👌Jag ❤ Helg

Hej allesmmans! 
 
Sry för ingen bloggning igår från min sida, kan väl ärligt såga att jag hade en liten dipp som gjorde att jag inte orkade.... Kvällen spenderades framför teven och xfactor och var väl kanske inte nåt utövdr det vanliga....haha ;)
 
Idag är det lördag för er som inte visste det och jag ska väl försöka ta mig ut på en sväng i skogen med stina och resten av dagen kommer nog att bli väldigt impulsiv då jag har absolut nada planerat, vilket är både skönt och tråkigt ;)
 
Skriver senare....
 
// Hannah

sååå gullig

åh jag dör vad söt han är! ;P
 
 
// Maria

slutatidigt

najs, stressade ihjäl mg på provet under sista lektionen och hann därför med tidiga bussen hem! :] Nu ska jag , för en gång skull, ut i stallet mednas det r ljust! Jivaro ska få skritta en en bra bit idag eftrsom han förmodligen har lite träningsverk i benen! Ikväll kommer mina bäääästa syster upp ifrån  stockholm, saknar! :) <3
 
 
// Maria

morgon

GODMORGON, idaaaaag är det fredag!!! :) hahah, lycklig eller nåt! ,) Imorgon ska jag iväg på klubbtävling i dressyr.... hmmm...  känns bra att jag inte kan programmet (??) och ännu mindre har ridit igenom det med Jivaro. stackars lille grabben, han kommer nog undra var alla hindren är... 
 
 
// Maria
 
 

Yes...

Alla har väl en önskan om dett här...eller...?

20.31

Hejsan! :D :D
 
Kommer inte på något att skriva just nu, för det ända jag gör är att skriva en mening, sen ta bort den, skriva en ny, ta bort den osv. osv.
I vilket fall så har jag "prcis" kommit hem efter en toppen träning! :] Vi tränade på styrka, uthållighet och att få hästarna kvicka i benen. På ena långsidan en låååååång serie som tog rejält i benen för honom!
NU står han i alla fall ute i boxen och gosar sig med tjockt täcke, mat och lindor på benen!
Jag för min del ska ta en stoooor kopp te och kolla på en bra film=perfekt avslut på den här dagen! :D
 
 
haha, förresten så blev jag skitsur när jag kom hem idag eftersom jag hade räknat med att få tillbaka min mobil efter att den har varit på lagning (haha, bara i sisådär 2 månader, bra jobbat där! ;)) men nu hade det tydligen blivit nåt krångel så den kommer inte förens på Lördag... k.u.l
Menmen, efter att den skärmen har blivit lagad så kanske det är dags att ta tag i den krossade skärmen på min dator? Ja, mina föräldrar älskar min förmåga att ha sönder skärmen på alla elektroniska prylar som jag någonsin vidrör... ;) haha

The Stable

Är precis i språng ner till stallet, och idag ska pållen ridas för förstagången på typ en vecka också, så därför räknar jag inte direkt med att ridpasset ska bli särskillt lyckat...haha ;)
 
More update later! ;)
 
// Hannah

15/11/2012

Hejsan alla fina! :)
 
Nu är jag äntligen tillbaka och ska försöka uppdatera er så att det faktiskt blir värt att titta in på den här bloggen nån gång i bland ;)
 
Och jag kommer inte orka dra alla saker som har hänt sen sist jag bloggade men för att göra en lång berättelse kort kan jag berätta för er som inte vet att Stina har typ skadat sig igen. Ett ganska djupt varigt broddhål ungefär 2 cm ovanför kronranden. USCH var ordet! 
 
Fina pollen....en av mina favoritbilder i repris <3
 
Förövrig så är det torsdag idag och jag ska faktiskt röra på stina lite idag så hon inte får för mycket överskottsenergi, för då kan det gå som det gick igår....dvs, att hon springer runt i hagen som en tok istället för att bli infångad när jag är som mest stressad. Busfröt ;)
 
Nu måst jag dra till skolan, men vi får hoppas på mer update där! ;)
 
// Hannah

nuu

Hej! :) Efter en låång dag i skolan och lite fix i stallet så är jag nu äntligen inomhus! :]
 
Jivaro får vila idag eftersom jag tror att Hannah ska komma hit om en stund, haha, det kan bli lite hur som helst! ;) I alla fall så är det meningen att vi ska kolla igenom ca 6 h film, så det vore bra om hon kunde komma, typ nu? :D
 
 
 

Comeback?

Hejsan! 
 
Lite för långt uppehåll frpn min sida känner jag... Och imorgon livar jag att ett inlägg kommer som har en liten förklaring i alla fall..;)
 
Fina ponny som alltid ska göra illa sig om ni vill få en liten hint...
 
//Hannah

kväller

kvällsmys med mina hjärtan<33
 

ooooh lääängtar


18.00

första dagen i skoolisch nu på 2 veckor, och det kändes väl... ehh lite sådär... ;) Som tur är så är måndag rätt chill så det var ganska okej! :) Kom hem vid ungefär kvart över 4 då jag stack ut  stallet, fixade allting och gick ut på en promenix med mamma och Jivvaro=mysigt <3
Haha, som ni märker så har jag haft en otrligt intressant dag! ;P tsss

:D

HEj! :D :D
 
dåligt av oss båda med uppdateringen nu, heheh, men nu ska vi förska bli bättre (da typical). Helgen har varit chill, absolut naeda speciellt har hänt, menmen ganska skönt det oxå! Red en dunderfin Jivaro igår på banan, gaahhh, nu hoppas jag han fortsäter vara så för vi är nämligen anmälda till en dressyrtävling..... Shieet, jag typ flippar ut totalt etersom jag inte har en blekaste aning om vad för regler som gäller (HJÄÄÄÄÄLP???? :O)
 
 
Imorse var jag, förresten, ute och gick med lillmonstret (dvs bellis)! haha, hon trippade runt md öronen framåt och tyckte hon var snyggast i väääärlden. Sen dampade hon sönder när jag släppte henne ensam i hagen i 2 minuter för att jag skulle gå in och hämta JIvaro! hahah, öerskottsenergi jaj! ;)
 
aawie, gullungen<33
 
Bilder, senare!! :D :D :D :D: D: D hahah, nu har jag lämnat kameran oanvänd allldeles för längeee ;P
 
// Maria

todajj

Hola (spanska, yeah), träningen idag gick greatas! :D
Imorgon=sista dagen på PRAO:n och det känns lite tråkigt, såklart. Egentligen var det meningen att Hannah och jag skulle ta en buss som går kvart över 6 (!!!) men som TUUUUR var ordnade det sig med skjuss så att nu behöver vi inte åka förens halv 7, woooow, big sovmorgon! ;)
pusss
 
nej, ni... tackar för mig för idag, och hoppas att jag får lite bloggidéer till imorgon! ;)
 
 
 
// Maria

Lite fler bilder....

 
Och ja, det är mest på fölisarna ;)
//Hannah

17.26

Fick sluta en timme tidigare etfersom dom i stallet skulle på clinic med RGB (avis?? hehhe, aa)! Kom alltså hem och hann fixa i stallet och motionera Jiaro i dagsljus, OMG det är inte varje dag det inte! ;)
 
 
I alla fall så blev det lite longering med grabben idag, han hade en hel del överskottsenergi, hur nu det gick till, men det gick faktiskt riktigt bra. hahah, fick ju lov att prova mina nya skills efter att ha longerat en världsastor häst igår...
 
 
aa, typ... Idag fick vi förresten rida, vilket var sjukt kul! :) haha, både Hannah och jag blev lite förvånade när vi förstod att vi skulle sitta på storhästar... hehe, menmen det gick faktiskt bra trots att jag kände mig som en liten mygga. Stoet som jag red var jätte gó så det var askul! :D :D :D
 
// Maria

Konrad ❤


Today, Tuesday

Andra dagen avklarad på Praoen och vi har fått göra lits olika saker. Vu har bkabd annat fåt hjälpa till med longering, stallfix och det roligaste av allt, nämligen löshoppning! :) En av ungponnyhingstarna den så kallade "Figge" är den mest otroliga D-ponny jag någonsin har sett, han var så sjukt qvick i benen och bakbenen var närmare öronen än bommen när han hoppade. Som sagt, helt ofattbart!
Random bild från stallplanen ;)
Haha söööt vääääldigt random bild ;)
On bilden här nedaför är på den berömda grisen Konrad, asså han förgyller våra dagar, helt klar! :P
 
 ( bilden ska vara här men den vägrar att laddas in; jag fpr helt enkelt flrsöka senare.. ;))
 
Direkt när jag hade hoppat av bussen stack jag till stallet, för idag har jag och Maria ridit ut tillsammans. Jättekul vara det, men vi red inte då långt eftersom det var vääääldigt kallt ute och vi båda höll på att bli 2 ridande isbitar. Och jag personligen håller fortfarande på att smälta... HahA
 
Nu ska jag ögna mig till halv åtta hos mig, bästa prgorammet ever, Eller? ;)
 
//Hannah

sry för trökinlägg

Nu sitter jag ääääääntligen inne i varma huset med en stor kopp te och försöker tina mina frusna fingrar...
 
 
 
Trots att Hannah och jag verkligen försökte snabba oss på så blev det ändå till att rida i mörker, vilket kändes... sådär. Ridturen gick i alla fall bra, vi travade och galopperade ganska mycket så konditionen fick jobba. 
Efter ridturen så fixade jag det sista i stallet och sen gick jag in, så ja det är väl typ det jag har hunnit med sedan jag kom hem... 
 
 
 
Nu ska det bli sjukligt skönt att bara slänga mig i soffan och typ kolla på film resten utav kvällen, ja det lät riktigt bra. :) :)
 
 
// Maria

16.23

Hej, hemskt mycket hej! :) Dagen har varit riktigt awesome och har innehållit bl.a. fölungar, longering, stallpyssel mm. Riktigt mysigt! :] Nu ska jag skynda mig ut i stallet eftersom Hannah och jag ska rida tsm och innan det skulle jag gärna vilja hinna fixa i stallet, så, updatelatero! ;)
 
haha, måste bara tillägga så att ni inte tror att jag är något freak; Det blåste asmycket, så det är med andra ord inte så att jag står så där för snygghets skull, hahaha.... ;) ;)
 
// Maria

Tre bilder på moi från den senaste månaden:


BLDBOMB

haha, lite blandade myskobilder kanske menmen....
 
 
 
 
 

datorn har fått damp så det gå typ inte att skriva...

godmorgon! <3 Ska snart ta och äta lite frulle och sedan ska jag ut och släppa mina hästar i hagen!Sen ska jag försöka ladda in lite bilderpå tidsnställt! :D Ha en greatas dag! :]
 
 
// Maria

Dagen (x2)

 
Eftersom Maria har varit så ordentlig så hon redan har berättat om våran dag så ska ni inte behöva höra min version som förmodligen inte skulle ha varit särskilt bra i alla fall...haha
 
 
Idag fick ponnyn som syns på bild här ovan ett ridpass på banan. jag tränade på att byta galopp över en bom som jag hade höjt med två sockerbitar. Stina kändes fin och med lite galoppombyten kommer den där lilla extra gnistan och farten till i Stina. Men utan att dra ut på det här inlägget så kan jag säga att jag är nöjd med dagens ridpass :)
 
imorgon hoppas jag att vi kan ta nått foto med våra mobiler på några av alla fantastiska hästar vi har möjlighet att ha och göra med dom här dagarna! ;D
 
// Hannah
 

Dagen

HEJ! :D 
 
Sry för usel uppdatering men eftersom lovet är slut nu så är det tyärr inte mycket att göra åt,menmen vi ska försöka fixa ihop lite tidsinställda med tanke på att dagarna inte lämnar mycket tid över just nu :] Idag hade Hannah och jag första dagen på våran PRAO, och yeeeessss den här gången blev det jäkligt bra! :D
 
 
 
Ridkläderna på och så har vi varit  med underbara fyrbeningar hela dagen! :) Skönaste snubben måste ju seriöst ha varit Konrad, han gick runt och grymtade på allting, haha... "what's up bitches, I'm a GRRRIS"..... hahhah, vad vi skratta åt honom alltså....
Kom hem ungefär samma tid som efter en skoldag, för vi åkte nämligen med skolbussen hem... yeah, leriga och fina! :) Pffftt... stalltjejer äger?ja Sen ut till sina pållar och fixa åt dom. Red Jivaro lite i mörkret och han var pigg och glad, det vart bara skritt idag eftersom vi har hållt igång ganska bra nu i helgen. Sen när jag äntligen kom in så hjämpte jag mamma med maten och nu är klockan såhär pass mycket! :)
 
 
 
Ska bara ta det lugnt nu och typ titta lite serier på datorn, och byta om från ridbyxor efter att ha haft dom sen halv sju i morse... haha
 
 
 
 
// Maria

15.41

Nu åker mammam, jag och JIvaro (såklart) upp till Mon och rrider lite, promise update efter det men nu måste jag snabba på lite! <3
 

We ❤ Winter


Weooooh

Godmorgon!:) vi sitter just nu hemma hos hannah och segar lite lagom med godis framför tv n, haha, typical oss! ;)  om en stund så ska vi in till klubben och gå på något möte, tror att et handlar om anläggningen! Sen är det v.ä l stallet som gäller, som vanligt... Galenpannorna ska båda ridas idag och man kan ju alltid hoppas att dom har lugnat stig något sedan igår, haha.... 
Bluuuuuuuuuääääähhhhhhhh
 
 
okej , vi försöker uppdatera Så gott det går under dagen, annars vet ni att det ändå inte händer något speciellt intressant våra liv.... Hhe
 
// hannah&maria

ooooooooh


Update ;)

Tjena homies! ;)
 
Som Maria Skrev i inläget här under så har vi idag varit ut på en konditionsrunda med hästarna och det vart tolv km till slut. Och enligt appen på min mobiln så höll vi en medelhastighet på typ10km/h. Och en av alla kilometer var vi upp i nästan 25km/h. Haha onödig fakta? Ja. 
Nånting speciellt med den här rundan var att jag tror att jag aldrig någonsin har skrattat så mycket under en ridtur asså, helt sjukt vad Maria kan få mg och skratta asså kunde knappt rida flr att jag höll på och vika mig dubbelt av skratt och då menar jag bokstavligt ;)
Nu ska jag mysa ner mig i soffan en stund och ta en stoooor kopp mdd varm choklad ;) 
 
// Hannah

Photos


OMG, jag har fått svarta ögon!! :O :O

Hej på er! :D :D Sr för lite halvusel uppdatering här, no bra ursäkt heller.. Hannah och jag red tillsammans idag. haha, hästarn avar lite halvgalna då vi var ute och galloperade en hel del, menmen det märktes att dom precis som vi hade det kul! :D Ska fixa i stallet snart och ta mig något att äta, sen ska jag... nej juste jag har inte en aning... tsss.... ;)
 
 
lite bilder (hahha, vilket som vanligt är min utväg när jag inte kommer på ngt annat... ;)) är på G! :D
 
// Maria

BIG CITY

Nån gång när jag blir äldre så ska jag helt klart bo i en storstad! :D
 
VS
 
 
hhahah, jag menar klart jag gllar näs men man ser ju vissa skillnader.... hehe
 
// Maria
 

Bruna Mumsbitar...

 
 
// Hannah
 

nästa inköp?

hahah, tycker att det är lite kul att det är en vinterjacka och så har hon solglasögon, say whuuuut? ;)
 

// Maria

ni får äran att läsa igenom det mest intressanta inlägget på länge...

Tjuuuhuuuuuuuu! :D Kom hem för ungefär en halvtimme-trekvart sen och fick då skynda mig ut i stallet för att fixa åt B&J (hahah). Nu sitter jag i alla fall i soffan och kollar på TV, bloggar och eeeter poppopcorn! Dock smakar dom kanel av någon väldigt underlig orsak, heheh...
 
 
// Maria
 
 

Ja tack

 

13.48

Sweeeeeeeties, jag hoppas att eran Fredag ser bättre ut än min... Har suttit och redigerat lite bilder mest på skoj, hahah det är typ det ända jag har gort idag... Tsss... Hannah ochjag åker snart in mot Leksand då vi ska träffa bästaste Emma. Men fram tills dess s ska jag väl fortsätta sega, det är det lov är till för, right? ;)

hahah...
 
 
// Maria


 
 
 
 

wiiiieei

Motivationen till bloggen är just nu 0... Idag är det Fredag, alltså sista dagen på lovet sedan väntar en lång skön helg då jag hoppas att mamma kanske kan skjussa mig och pållen till ett ridhus! :) Jivaro får vila idag, men om jag ändå inte har något bättre för mig så kanske jag tar och går en promenad med honom. Usch, den här dagen känns verkligen sådär "dryg.seg" men jag ska försöka göra något vettigt så blir det nog bättre, haha... ;)
 

 
Får se om jag uppdaterar något mer tråkigt inlägg under dagen, hehe, annars kanske jag slänger upp en och annan bildbomb, jag har ju sisådär 5 miljarder foton från dom senaste dagarna... 
 
// Maria

Vädret

Sitter just nu inkurad i en filt och funderar starkt på att göra lite varm choklad åt mig själv. Vintern som hade kommit för några dagar sen är helt borta och hagen lerigare än någonsin. Usch och fy för sånt här väder, ibland hade jag öskat att jag hade en såndär spak som man kunde dra i så det vart det väder man önskade, typ Sommar och varmt till dom där fiiina höstdagarna och när man väl sitter inne och tittar på film kan regnet få komma, men nu liksom? Usch och blää!
 
Lite lagom kletigt va? Haha. är ju skrattretande nästan
 
Imorse tog jag förresten ut hästarna och inte ens dom tyckte att det var särskilt trevligt.Men säg nån som faktiskt tycker lera är bra (med undantag för de djur som gillar det, men det är en heeelt annan sak. 
 
Nej vet nu vad nu ska ni slippa läsa mer om det här heelt onödiga inlägget så ska jag hitta på nåt annat att göra ;)
 // Hannah

Träningen today:

Hello dudes! 
 
Allt bra med er? Med mig är allting helt fantastiskt, och träningen idag likaså, fast kanske ännu bättre :D
Vet inte om det är sådär suuupeer roligt att läsa ett tre mil långt inlägg om den här träningen så jag ska försöka att kortfatta mig utöver att det gick dunderbra!
Vi fick träna på att hoppa bana och det var typ bara ett hinder som var "tittigt" och det var ett plank vilket inte är så himla tittigt så man kan säga att hela banan var som gjord för Stinas psyke ;) haha. Det bästa med träningen var att Stina inte stoppade en endaste gång. Jag måste säga det igen: Stina stannade aldrig framför hinden på heeeeeeelaaa träningen. Så sjukligt stolt över oss båda och till och med avstånden kändes som det börjas sitta vilket är ett enormt framsteg för mig och när det väl vart fel så fanns Stinade där och rädda situationen genom att hoppa.
Fantastiska pollen från i sommras <33 haha snygg facelook på mig där asså hahaha ;)
 
// Hannah

Hoppträning 1 November

HEJ! ;D Träningen gick toppen och Jivaro kändes väldigt fin! :) Hoppade lite olika linjer och en bana som vi byggde på efter hand! :) Idag var det Åsa som hade träningen, hon hade träningarna några gånger i början av säsongen så det var skönt att vi har tränat för henne förut och så! :)
 
älsklingen
 
// Maria

sötnos kattunge <33

Hej på er! :) Just nu sitter jag faktiskt ute i sadelkammaren och bloggar. haha, jag är fortfarande förvånad över att internet fungerar här ute, STOR bonus. Ska snart sätta igång en film och se om jag orkar smörja Jivaros träns. Det var ett tag sedan sist så det kan nog behövas heheh.... Våran gulliga lilla kattunge håller mig sällskap genom att sova på schabraken, bra där! ;) 
dööör vad söt han är <33
 

hahah, nu blev det världens bildbomb också, men vem kan motstå den här gullungen lixom?
 
Annars då, träning tonight vilket ska bli riktigt kul. Känner mig lite forever alone just nu eftersom ingen är hemma... Alltså ska jag bara pyssla nu en stund för att fördriva tiden. 
 
// Maria

At the moment:

Just nu sitter jag och tuggar i mig min mat bestående av egengjord pyttipanna och ett stekt ägg, riktig gott faktiskt!
För en stund sen var jag ner i stallet och fixade klart inför det lite mer packade schemat som kommer mot kvällskvisten, för idag är det ju hoppträning! Ska bli väldig roligt och intressant och se om det är nån skillnad på Stina nu när hon faktiskt har en sadel som passar, man som sagt, det återstår att se för träningen är ju ikväll;)
 
Min fina fina Stina och jag idag när jag ver ner till stallet. Det var Maria som klickade den här underbara bilden. Tack så mycket för det! :)
 
Förresten sitter jag och Maria ganska ofta och funderar på designen som börjar bli lite väl sommrig för att vara November hehe... Vi får helt enkelt prata med Fanny och kolla ifall hon kan hjälpa till och fixa designen då både jag och Maria är sämst på det där med designer och koder...hehe
 
Mer update kommer! :D
 
// Hannah
 
 

HOME

Sitter och redigerar foton för fullt så uppdatering komer om en stund...

Frukost à la Hannah&Maria (2)

Amerikanska frukostmuffins med blåbär i om någon undrar ;)
 

RSS 2.0